PRODUK RAMBUT

SHAMPOO SANTAN JENAMA HANNIS BANTU MERAWAT RAMBUT BERMASALAH

Tuesday, May 02, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Masih tercari-cari syampu yang sesuai untuk menangani masalah rambut dan kulit kepala korang? Dah try macam-macam jenis syampu dan perawatan rambut tapi masih belum settle masalah? Jom baca review saya pasal SHAMPOO SANTAN JENAMA HANNIS BANTU MERAWAT RAMBUT BERMASALAH ni...Baca sampai habis tau...hehehe...mana tau sesuai dengan masalah korang kan..


SHAMPOO SANTAN JENAMA HANNIS BANTU MERAWAT RAMBUT BERMASALAH

KELEBIHAN SHAMPOO SANTAN HANNIS :

~ Membantu mengelakkan keguguran rambut
~ Membantu merawat kelemumur
~ Membantu merawat kulit kepala kering
~ Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
~ Membantu merangsang pertumbuhan rambut bau yang segar
~ Membantu menguatkan rambut
~ Membantu melembutkan rambut
~ Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
~ Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
~ Membantu mengawal minyak berlebihan
~ Membantu mengelakkan botak & rambut beruban
.
CARA PENGGUNAAN SHAMPOO SANTAN :
~ Sebelum shampoo sikat rambut anda untuk meleraikan rambut yang tersimpul atau kusut.
~ Basahkan keseluruhan kulit kepala dan rambut.
~ Tuangkan shampoo ke tapak tangan agak sebesar duit syiling 50sen.
~ Campurkan sedikit air dengan shampoo tadi dan shampoo seperti biasa jika perlu anda boleh perapkan shampoo tadi di kepala selama 2@3 minit utk mendapatkan khasiat santan meresap ke rambut dan kulit kepala.
~ Anda boleh bilas menggunakan air sejuk & bilas sehingga bersih.
.
KANDUNGAN : 250ml

Haaa....dah abis bacakan? Macamne? sesuai tak dengan masalah korang? Kalau sesuai boleh dapatkan di kedai-kedai jamu berdekatan korang ye kalau mereka ada jual...In Sya Allah masalah korang dapat diselesaikan...Terima kasih baca review saya...


Wassalam

(sumber : facebook)

Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: