LightBlog

ZAPE NATURAL BEAUTY

Assalammualaikum korang....
Korang mesti tengah cari sesuatu kan??? Heeee...kalau korang nak cari produk mekap meh la luangkan masa sekejap baca review Zape Natural Beauty ni...Saya ringkaskan je ehhh...Baca taw korang...

ZAPE NATURAL BEAUTY

Sekarang ni ada banyak sangat produk untuk mekap yang keluar bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan.Tugas korang cuma pilih sahaja mengikut citarasa yang bersesuaian dengan kulit korang...Meh saya nak suggest kat korang 2 produk Zape Natural Beauty yang baru je keluar lebih kurang seminggu. Walaupun baru seminggu dipasaran dah banyak testimoni yang Hq dapat taw...serius bestttt korang...Harus try...

ZAPE NATURAL BEAUTY
MUA norhidayu Termizi pun guna ZAPE NATURAL BEAUTY ni uolllssss...Aummnya mata awakkk...

Saya akan terangkan satu persatu fungsi Tinted Face Essence dan Velvety Cake Foundation ni ya...Kita Cerita pasal Tinted Face Essence dulu. Tinted face essence adalah krim solekan yang berfungsi untuk mengatasi masalah tona kulit yang tidak sekata serta kulit yang kusam secara semulajadi. Kalau korang bukan jenis yang pakai mekap tebal-tebal tu pon korang still boleh guna sebab ia akan cover korang punya bekas-bekas jerawat tu...

Tinted Face Essence ni bukan sekadar menjadi krim solekan sahaja ia membantu merawat kulit korang yang bermasalah,mencerah dan melembutkan kulit supaya lebih anjal,berseri dan semestinya awet muda...hahaha...ada ke kat sini yang tak nak kelihatan awet muda???Hahahaha...Dan yang paling best mekap korang akan tahan lebih lama taw...So...korang tak payah susah payah nak topup-topup mekap...Nampak natural je

ZAPE NATURAL BEAUTY

See...Abang sado kita pun guna Zape natural beauty...bukan perempuan je boleh guna taw uollllssss....Okeh...Now kita cerita pasal Velvety Cake Foundation pula...Sebelum nak cerita pasal fungsinya saya nak habaq sat...pstttt...serius best gilosssss Foundation ni...

Velvety Cake Foundation ni datang dalam bentuk two way cake taw...korang tak perlu nak calit-calit dengan jari...Korang guna je span yang ada tu terus tenyeh je kat muka...Tangan tak kotor dan foundationpun serata je kat muka...takdelah bercapuk-capuk muka macam tepung gomak...hahahaha(gurau jek...)

Velvety cake foundation ni ada dua tona warna yang sesuai untuk kulit orang asia. Bila korang pakai foundation ni korang akan rasa kulit licin dan natural...Takde dah rasa macam berbelang-belang muka...Teksturnya yang lembut dan ringan memudahkan korang nak apply foundation ni kat muka...Ini adalah Foundation terbaik  yang boleh membantu melicinkan,menyeri dan mencerahkan tona kulit. 

Lebih mudah nak guna kalau two way cake ni sebab kalau korang lambat bangun pagi then tak sempat nak mekap kat rumah korang campak je Velvety cake foundation ni kat dalam handbag pastu gerak...hahaha...Pastu sampai opis korang p la tenyeh jap kat toilet...Tak perlu masa yang banyak untuk blend kat muka...

Hissshhhh...memang bestlah...tak tahu nak bayangkan betapa bestnya guna Velvety cake foundation ni sebab saya rasa ia ada keistimewaan dari segi tekstur dan hasilnya...Tak try korang tak tahu...Dah try korang akan terus jatuh cinta dan tak toleh-toleh belakang lagi hehehehe...

Persoalan yang selalu bermain di minda orang yang bukan kaki mekap...Kenapa perlu pakai foundation??? Penting sangat ke??? kalau pakai bedak baby kat muka pun boleh je kan???

Sebenarnya tujuan utama kita perlu pakai foundation ni bukan untuk nampak cantik gebu gebas je taw...Penggunaan foundation ni adalah untuk melindungi kulit wajah kita daripada sinaran matahari...Kalau tiada pelindung confirm terbakar kulit korang kalau terdedah dengan cahaya matahari...

Takde lah muka korang naik jeragat kalau korang ambil langkah protect kulit wajah korang dari sinaran matahari...Ini salah satu alasan utama kita perlu guna foundation...Lain-lain alasan kita share lain kali ek...hehehe

Sesiapa yang berminat nak dapatkan produk terlajak best ni boleh whatsapp saya terus atau kalau korang nak jadi agentpun boleh... masih ada kekosongan lagi...Cepat-cepat roger saya...Sekarang MUA malaysia dah start guna produk Zape Beauty Natural

Saya selitkan komen daripada pengguna produk ni sekali eh...Macam cantik je...macam lawa je...Haaa laaa memang terbaik taw korang...ramai yang puashati...nanti saya akan update testimoni yang latest lagi hokeyy...Korang tengok taw...

ZAPE NATURAL BEAUTY

ZAPE NATURAL BEAUTY

ZAPE NATURAL BEAUTY

ZAPE NATURAL BEAUTY

ZAPE NATURAL BEAUTY

Lepas ni kita tunggu jela MUA2 malaysia buat review pasal ZAPE NATURAL BEAUTY ya korang...Jom kita ramai-ramai cuba produk ni...nanti stok habis menangislah korang kat bucu katil sorang-sorang...saya tak tanggung hahahaha....

Oh yaa...lupa nak bagitahu dua produk ni adalah keluaran Malaysia...Bukan korea,bukan US atau sebagainya...Ia adalah produk orang melayu...  ZAPE NATURAL BEAUTY ada KKM dan Halal ya,semat baik-baik dalam hati sanubari hehehehe...So,korang toksah ragu-ragu bila guna...Mesra wudhuk gitewww....

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk terbaik 2017 ni...panas panas keluar dari oven hehehe...Oklah korang...cukuplah setakat ini review saya tentang ZAPE NATURAL BEAUTY yang bakal meletop kebaboom ni...Korang yang berminat cepat-cepat dapatkannya hokeyy...Saya tinggalkan korang kat sini...jumpa lagi next review...daaa

Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

1MINUTE MIRACLE MASCARA

Assalammualaikum korang....
Hai hai haiiii gojes...Raya dah dekat...dah terasa bahangnya dah...ramai yang beli mekap uolllssss...
SET KENING ni yang paling laris...kejap-kejap dah nak kena restok...Harini saya nak share pasal satu lagi produk mekap yang tengah meletop-letop yang MUA BELLAZ guna tu 1MINUTE MIRACLE MASCARA...Biasanya kalau MUA yang suggest means memang ok sangatlah guna...Kalau tak percaya boleh try huhuhu

1MINUTE MIRACLE MASCARA

Kalau uolllssss nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni....

1MINUTE MIRACLE MASCARA

Antara keunikan 1MINUTE MIRACLE MASCARA 
~ Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda.
~ Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tanpa rasa  pedih
~ Design khas berus silicone yang unik
~ Special sangat sebab bau coklat
~ Membuatkan mata lebih galak
~ Tidak bergumpal
~ Mesra Wudhuk

Perbezaan 1MINUTE MIRACLE MASCARA dengan mascara yang lain
✅Mengadungi SERUM perawat untuk MELINDUNGI dan MEMANJANGKAN bulu mata
✅Jojoba Oil (mmbantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata..juga untuk mata yg sensitif)
✅Ekstrak Rose (perapi dan Serum bulu mata yg mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata
✅Bee Wax (lilin semulajdi dari madu lebah,mengandungi Vit A dan Antibakteria
✅Carnauba (lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yg mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata

πŸ’‹πŸ’‹FREE GIFTπŸ’‹πŸ’‹
Pengepit Bulu Mata "Comel" yg berharga RM30 tapi kami bagi PERCUMAA..

Uollssss...Barang sedang hot ni memang cepat habis...kalau korang nak baik cepat bertindak sebelum habis...Lagi-lagi nak raya ni memang sepantas kilat lah 1MINUTE MIRACLE MASCARA ni licin hahahaha...Korang yang nak order boleh terus picit icon whatsapp kat bawah ni tau...Itu je saya nak habaq...Jumpa di whatsapp...tq2

Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MAAJUN ANGGUN BISTARI UNTUK KAUM WANITA

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Ponn ponnnn...
MAAJUN ANGGUN BISTARI UNTUK KAUM WANITA in the house...Kaum wanita di luar sana boleh amalkan mab ni untuk kesihatan dalaman kita semua...Siapa lagi nak jaga kalau bukan kita sendiri kannn..


MAAJUN ANGGUN BISTARU UNTUK KAUM WANITA

Ramai yang keliru MAB ni untuk siapa. Nak tahu mab ni untuk siapa jom layan info yang saya nak bagi pasal MAB ni...

Anak Dara / Remaja Perempuan yang masih bujang / Wanita Dewasa
✏ Keputihan 
✏ Senggugut
✏ Period tidak teratur
✏ Kegatalan dan bau di bahagian miss v
✏ Kurang bertenaga
✏ Letih, lesu

Wanita Dah Berkahwin / Inginkan zuriat
✏ Keputihan & Senggugut
✏ Period yang tidak teratur / lancar
✏ Tidak subur
✏ Telur yang tidak sihat
✏ Buasir
✏ Sembelit
✏ Kurang bertenaga

Wanita Dah Berkahwin / Keguguran 
✏ Rahim tidak sihat 
✏ Otot rahim tidak kuat
✏ Penyusuan badan
✏ Tidak lawas 
✏ Dingin / Tidak harmoni dalam perhubungan intim

Wanita 40 an keatas / Warga Emas
✏ Monopouse
✏ Tidak bertenaga, letih
✏ Sakit lutut, lenguh2 badan
✏ Tidak harmoni dalam perhubungan intim
✏ Tidak lawas pembuangan air kecil / besar
✏ Sakit pinggang

Selepas bersalin / berpantang
✏ Penyusuan badan
✏ Jagaan rahim lebih sihat
✏ Simpton kemurungan
✏ Tiada tenaga, kurang bermaya
✏ Sakit pinggang, lenguh2 badan
✏ Kembali menawan seperti anak dara

Tak percaya? Jom cuba dan rasai sendiri keberkesanan MAB ini,in shaa Allah mana tahu terjatuh cinta pandang pertama dengan MAB ? Hehehehe...Kalau berminat nak try MAAJUN ANGGUN BISTARI UNTUK KAUM WANITA ni boleh contact saya eh...jumpa lagi next story...tq2

Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Siapa kat sini masih tercari-cari lagi foundation yang sesuai untuk uollllsss...Meh try LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017...Serius best...ramai kengkawan iollllssss dah try


LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017

Tekstur lembut ringan dan yang penting wangi ja taw...ada kelulusan kkm..menpunyai spf 60..meh grab sorang satu...mekap nampak natural ja pakai foundation ni..antara sebab kenapa korang wajib try foundation ni..boleh baca kat bwah niπŸ‘‡πŸ‘‡

ANTARA KELEBIHAN DAN KEBAIKAN LE'SANDHA SWEET FOUNDATION
✔mempunyai tekstur yg lembut,ringan dan wangi..
✔menutup cela
✔mampu menghalus dan mencerahkan kulit
✔merawat parut jerawat dan jeragat
✔anti kedutan dan anti penuaan
✔membantutkan pertumbuhan jerawat..
✔mencerahkan kulit dan tidak melekit
✔mudah dicuci
✔tahan sehingga 12jam..
✔mempunyai spf60
✔dihasilkan daripada ekstrak bahan semulajadi..so tak perlu risau ada bahan kimia..
✔mempunyai kelulusan KKM(KEMENTRIAN KESIHATAN MALAYSIA)

Uollllssss...Saya suggest sangat LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017 ni kat korang sebab harganya tak mahal manapun...sesuai untuk korang yang bajet ciput tapi nak flawless gak...hahahah...pape roger eh...tq2



-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

ACAI BERRYPLUS SELAMAT DAN BERKESAN - NAK KURUS CEPAT

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Ramai ibu-ibu menyusu kat luar sana tanya saya ada tak produk kurus yang diorang nak ambil kalau menyusukan anak. ACAI BERRYPLUS SELAMAT DAN BERKESAN - NAK KURUS CEPAT ni sesuai untuk mereka yang BF anak mereka...


ACAI BERRYPLUS SELAMAT DAN BERKESAN - NAK KURUS CEPAT

MANFAAT :
✔ Memberi tenaga 
✔ Mengurangkan selera makan 
✔ Menahan nafsu lapar 
✔ Dalam bentuk kapsul 
✔ Tiada BAHAN CHEMICAL 
✔ IBU MENYUSU juga BOLEH makan ACAI BERRY +PLUS

Ni saya nak bagitaw uolllssss...Produk ACAI BERRYPLUS SELAMAT DAN BERKESAN - NAK KURUS CEPAT ni adalah buatan Malaysia taw...bukan negara jiran punya tawwww...Dan yng paling best nak bagitaw produk ini Berdaftar KKM (MAL13085003T) So.korang takyah rasa risau nak makan produk ini hokeyy

ATURAN MAKAN :
~ Makan sebiji sehari sahaja

APA ISTIMEWANYA ACAI BERRY PLUS ? 
~Produk terbaru gabungan 'Acaiberry & Garcinia Cambogia'
~Perisa Mixberry yang sangat sedap
~Membakar lemak degil dengan pantas 
~Menghalang pembentukan lemak baru 
~Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena) 
~Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman 
~Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan 
~Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit 
~Membantu mencantikkan/putih kulit 
~Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari 
~Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi 
~Mengurangkan selera makan 
~Meningkatkan metabolisma badan 
~Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress 
~Pantas Kurus 3-14KG dengan 1 botol penggunaan 
~Mengurangkan senggugut dan melancarkan peredaran haid 
~Mengatasi masalah gastrik

Sekarang dah ada pek baru taw...boleh refer gambar yang saya bagi...yang hat lama takde dah...sekarang kalau korang beli akan dapat yang botol baru warna purple tu....ACAI BERRYPLUS SELAMAT DAN BERKESAN - NAK KURUS CEPAT...Harga dijamin murah dan original from HQ...Nak beli roger saya nohhhh....tq2


-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)



SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Sebelum nak masuk tidur sempat mencoret pesanan untuk korang semua. Ada ramai yang dok tanya saya ada tak jual set kening. 

Sekarang ni demam orang nak belajar mekap...Kalau barang mekap cepat je licin nohhh...Ni saya nak bagitahu set kening dah tiba dah tapi stok limited ya...tak banyak pon...SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN yang tengah orang dok sibuk-sibuk beli tuuuu...hehehehe

Sape yang teragak nak beli tu jangan tunggu-tunggu lagi...cepat grab sebelum habis ...nanti nangis lagu kuch kuch hota hai kat bucu katil saya tak dapat nak tolong ya....

Haaaa....ni la dia benda yang diorang dok merengek tanya bila nak masuk...Pasaipa ramai cari??? Saya tak tau la pakai benda ni huhuhuhu...sebab saya tangan bangku sikit bab mekap ni...


SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN

SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN 
Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni???
~ Eyebrow Pencil (medium brown)
~ Berus blending / rapikan kening
~ Berus serong sapu concealer bawah kening

KELEBIHAN SET KENING 2 MENET BY SITI NURFARAHAIN :
~ Sesuai utk beginner
~ Mudah nak lukis sebab color senang lekat
~ Senang dicuci

~ Berus untuk conceal kening bawah disediakan

Ooooo....rupanya seorang MUA yang pemes ni yang keluarkan set kening ni...Wahhh...bagus2...satu tindakan yang bijak sebab menyediakan prasarana untuk memudahkan anak didik mencari alatan yang sesuai untuk belajar mekap. 


SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN

Saya setuju dengan tindakan MUA SITI NURFARAHAIN ni,dahla ajar mekap...lepastu siap sediakan alatan yang boleh dibeli dengan harga yang berpatutan.
 Senang anak murid nak cari...

Saya ni macam dah nak terpengaruh pulak bila tengok orang mekap-mekap ni...Bila ada live mekap selalu je terjebak tengok...padahal tak pernah pun bermekap dan tak ada langsung mekap kat rumah,huhuhuhu...ateee...sengaja nak menyibukkk

Oklah...kalau korang nak beli meh wasap saya cepat selagi stok masih ada...Kalau dah takde jangan risau...saya akan bagitahu takde...hehehehe...Tq sudi nyinggah...see you later


-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

SERUM JERAWAT VIRAL 2017

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Haaa engko...dah viral dah ASWAD SPRAY SERUM ni...Ada ke yang belum pernah dengar lagi pasal serum ni...Dengar cerita serum ni bukan sekadar serum jerawat je tapi serum ni boleh pakai sebelum mekap bagi mekap tahan lama dan tidak bercapuk...Betul ke???


SERUM JERAWAT VIRAL 2017

Ramai MUA2 kat Malaysia ni yang guna ASWAD SPRAY SERUM ni sebelum diorang dok melukis kat muka...hehehe...Diorang yang dah pakar pun kata ok maknanya ok latu si ASWAD SPRAY SERUM ni...bukan calang-calang MUA yang bagi testimoni ni taw...


SERUM JERAWAT VIRAL 2017
SERUM JERAWAT VIRAL 2017

Amboyyy comel-comel semuanya noh...Patutlah viral ASWAD SPRAY SERUM ni...Baru masuk dah licin...Jom baca kat bawah apa yang menarik tentang SERUM JERAWAT VIRAL 2017

ASWAD SPRAY SERUM  diformulasikan dari 2 bahan utama iaitu bunga witch hazel dan ekstrak kulit limau yang sangat membantu untuk :

✔ mengecutkan jerawat, 
✔mengecilkan liang pori,
✔ menghilangkan parut,
✔ melembapkan kulit,
✔sebagai agen anti penuaan
✔ merawat kulit berminyak
.
Jom try serum ni.. spray sehari 2 kali je kat kulit.. kesan seawal seminggu. Bukan sekadar serum biasa hokeyyy

Ini wajib baca!!!!
Hehehe...ada KKM uolllssss
KKM (NOT161201520K)

Dah habis dah cerita...Tq taw jenguk saya kat sini...See you babe...


-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Hai hai haiiii...hehehe...
I'm back untuk sambung cerita semalam pasal SLIMRICH GREENTOX PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017...

Semalam saya cerita pasal 
4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM . Harini saya nak cerita pasal Slimrich greentox yang saya cakap produk baru tu...Jom layan apa saya nak story eh...Baca jangan tak baca...Nak raya ni...sempat lagi nak ramping hehehe...


PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017


BEZA SlimRich Botanical Slimming dan SlimRich Greentox adalah:

1. FORMULA - formula greentox diperbaharui dan 3x advance untuk menyerang lemak yang terlalu degil. khas untuk gemuk daging /gemuk lemak, manakala SlimRich Botanical Slimming pula khas untuk gemuk air/gemuk angin

2. CARA MAKAN - greentox diambil 2 tablet sehari selepas sarapan manakala SlimRich Botanical Slimming diambil sebiji sehari sebelum sarapan

3. FUNGSI - greentox mensasarkan lemak daging, jadi ia akan mengambil masa selama seminggu dua untuk mencairkan dan memisahkan lemak, hasil boleh nampak dalam sebulan. greentox juga mengandungi senna leaf yang akan membantu pencernaan and pelawasan. SlimRich Botanical Slimming pula fokus untuk gemuk air dan gemuk angin, hasil boleh nampak dalam seminggu ke dua minggu pertama. SlimRich Botanical Slimming mengandungi psyllium husk yang akan membantut selera makan.


PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017

YANG MANA PALING BAIK UNTUK DIAMBIL?
* kedua duanya sangat berkesan, tanya pada badan yang mana satu diperlukan. kalau rasa badan lembik lembik boleh ambil SlimRich Botanical Slimming, jika badan terasa kenyal bermakna gemuk daging, boleh ambil SlimRich Greentox

Ada faham ka adik-adik??? Hehehe...itulah serba sedikit info yang dapat saya kongsikan. Bukan nak beli baju raya je kena pilih-pilih,nak beli pil kurus pun kena pilih juga...Takut salah pilih nanti tak nampak kesan kita gak yang sedih...kan???

Maka,kiranya SlimRich Greentox boleh dikatakan PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017 buat masa ini sebelum produk lain muncul...huhuhu

Terima kasih kepada yang sudi membaca...Jumpa lagi next story...Babai

Wassalam
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Hi korang...setelah sekian lama menyepi dari arena membebel harini saya nak membebel balik. Korang baca taw...

Korang pernah dengar tak pasal slimrich? Mesti pernah kan...slimrich ni ubat kurus yang agak popular jugak sebab banyak sangat testimoni yang berjaya kurus dengan sihat dengan slimrich ni...Harga slimrich walaupun agak mahal tetapi puashati makan sebab ia berkesan

Slimrich pil ada pek baru taw...nanti saya akan update. Sekarang ni saya nak update pasal 4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM. Hat ni produk terbaru keluaran slimrich...Yang biasa guna slimrich berebut-rebut nak dapatkannya pasai mereka dah pernah guna mereka akan tau

4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM

4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM
Jom kita baca apa kebaikan dan manfaatnya...

~ Membakar lemak2 dengan pantas, hanya sapukan di bahagian2 yg anda inginkan. Ia akan meresap setelah disapu dan akan membakar lemak selagi tidak dibasuh.

~ Pemakaian yg konsisten, kesan2 selulit akan mula menghilang dalam masa sesingkat 1 minggu.

~ Membentuk dan melangsingkan bahagian badan yg anda inginkan seperti di perut, paha, lengan dan juga di bahagian dagu.

~ Membantu menghilangkan kesan stretch marks selepas bersalin di bahagian pinggul, perut, peha dll. Juga boleh memperbaiki tona kulit anda.

CARA PENGGUNAAN :
Sapu 1-2 titis ke bahagian yg anda inginkan, bergantung pada saiz badan.
Gunakan dua kali sehari, siang dan malam. 
Gunakan setiap hari secara konsisten utk kesan yg terbaik.

AMARAN!!!
Elakkan terkena bahagian mata dan mulut. 
Selepas menggunakan serum, sila basuh tangan anda dgn bersih.
(jangan habaq hakak tak pesan nohhh)

INI SAYA SUKA BAQ HANGGGG!!!
Tiada kesan berminyak dan melekit, boleh disapu di bahagian muka utk hilangkan double chin, dan meruncingkan dagu.

INI WAJIB BUAT!!!
Sila ukur bahagian badan sebelum menggunakan Slimrich Body Shaping Serum supaya dapat teruja dgn perubahan selepas sebulan kemudian! πŸ˜€

Okeh...ini sahaja bebelan bersahaja saya di bulan puasa untuk korang.Tak mo gossip-gossip noh...yang penting kita nak ramping dipagi raya hokeyyy...Jom roger saya kalau nak beli ek...

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~

Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri