PRODUK MEKAP

1MINUTE MIRACLE MASCARA

Thursday, June 15, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum korang....
Hai hai haiiii gojes...Raya dah dekat...dah terasa bahangnya dah...ramai yang beli mekap uolllssss...
SET KENING ni yang paling laris...kejap-kejap dah nak kena restok...Harini saya nak share pasal satu lagi produk mekap yang tengah meletop-letop yang MUA BELLAZ guna tu 1MINUTE MIRACLE MASCARA...Biasanya kalau MUA yang suggest means memang ok sangatlah guna...Kalau tak percaya boleh try huhuhu

1MINUTE MIRACLE MASCARA

Kalau uolllssss nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni....

1MINUTE MIRACLE MASCARA

Antara keunikan 1MINUTE MIRACLE MASCARA 
~ Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda.
~ Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tanpa rasa  pedih
~ Design khas berus silicone yang unik
~ Special sangat sebab bau coklat
~ Membuatkan mata lebih galak
~ Tidak bergumpal
~ Mesra Wudhuk

Perbezaan 1MINUTE MIRACLE MASCARA dengan mascara yang lain
✅Mengadungi SERUM perawat untuk MELINDUNGI dan MEMANJANGKAN bulu mata
✅Jojoba Oil (mmbantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata..juga untuk mata yg sensitif)
✅Ekstrak Rose (perapi dan Serum bulu mata yg mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata
✅Bee Wax (lilin semulajdi dari madu lebah,mengandungi Vit A dan Antibakteria
✅Carnauba (lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yg mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata

💋💋FREE GIFT💋💋
Pengepit Bulu Mata "Comel" yg berharga RM30 tapi kami bagi PERCUMAA..

Uollssss...Barang sedang hot ni memang cepat habis...kalau korang nak baik cepat bertindak sebelum habis...Lagi-lagi nak raya ni memang sepantas kilat lah 1MINUTE MIRACLE MASCARA ni licin hahahaha...Korang yang nak order boleh terus picit icon whatsapp kat bawah ni tau...Itu je saya nak habaq...Jumpa di whatsapp...tq2

Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: