PRODUK KURUS/DETOX

4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM

Sunday, June 04, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Hi korang...setelah sekian lama menyepi dari arena membebel harini saya nak membebel balik. Korang baca taw...

Korang pernah dengar tak pasal slimrich? Mesti pernah kan...slimrich ni ubat kurus yang agak popular jugak sebab banyak sangat testimoni yang berjaya kurus dengan sihat dengan slimrich ni...Harga slimrich walaupun agak mahal tetapi puashati makan sebab ia berkesan

Slimrich pil ada pek baru taw...nanti saya akan update. Sekarang ni saya nak update pasal 4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM. Hat ni produk terbaru keluaran slimrich...Yang biasa guna slimrich berebut-rebut nak dapatkannya pasai mereka dah pernah guna mereka akan tau

4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM

4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM
Jom kita baca apa kebaikan dan manfaatnya...

~ Membakar lemak2 dengan pantas, hanya sapukan di bahagian2 yg anda inginkan. Ia akan meresap setelah disapu dan akan membakar lemak selagi tidak dibasuh.

~ Pemakaian yg konsisten, kesan2 selulit akan mula menghilang dalam masa sesingkat 1 minggu.

~ Membentuk dan melangsingkan bahagian badan yg anda inginkan seperti di perut, paha, lengan dan juga di bahagian dagu.

~ Membantu menghilangkan kesan stretch marks selepas bersalin di bahagian pinggul, perut, peha dll. Juga boleh memperbaiki tona kulit anda.

CARA PENGGUNAAN :
Sapu 1-2 titis ke bahagian yg anda inginkan, bergantung pada saiz badan.
Gunakan dua kali sehari, siang dan malam. 
Gunakan setiap hari secara konsisten utk kesan yg terbaik.

AMARAN!!!
Elakkan terkena bahagian mata dan mulut. 
Selepas menggunakan serum, sila basuh tangan anda dgn bersih.
(jangan habaq hakak tak pesan nohhh)

INI SAYA SUKA BAQ HANGGGG!!!
Tiada kesan berminyak dan melekit, boleh disapu di bahagian muka utk hilangkan double chin, dan meruncingkan dagu.

INI WAJIB BUAT!!!
Sila ukur bahagian badan sebelum menggunakan Slimrich Body Shaping Serum supaya dapat teruja dgn perubahan selepas sebulan kemudian! 😀

Okeh...ini sahaja bebelan bersahaja saya di bulan puasa untuk korang.Tak mo gossip-gossip noh...yang penting kita nak ramping dipagi raya hokeyyy...Jom roger saya kalau nak beli ek...

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~

Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: