PRODUK MEKAP,

LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017

Saturday, June 10, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Siapa kat sini masih tercari-cari lagi foundation yang sesuai untuk uollllsss...Meh try LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017...Serius best...ramai kengkawan iollllssss dah try


LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017

Tekstur lembut ringan dan yang penting wangi ja taw...ada kelulusan kkm..menpunyai spf 60..meh grab sorang satu...mekap nampak natural ja pakai foundation ni..antara sebab kenapa korang wajib try foundation ni..boleh baca kat bwah ni👇👇

ANTARA KELEBIHAN DAN KEBAIKAN LE'SANDHA SWEET FOUNDATION
✔mempunyai tekstur yg lembut,ringan dan wangi..
✔menutup cela
✔mampu menghalus dan mencerahkan kulit
✔merawat parut jerawat dan jeragat
✔anti kedutan dan anti penuaan
✔membantutkan pertumbuhan jerawat..
✔mencerahkan kulit dan tidak melekit
✔mudah dicuci
✔tahan sehingga 12jam..
✔mempunyai spf60
✔dihasilkan daripada ekstrak bahan semulajadi..so tak perlu risau ada bahan kimia..
✔mempunyai kelulusan KKM(KEMENTRIAN KESIHATAN MALAYSIA)

Uollllssss...Saya suggest sangat LE'SANDHA SWEET FOUNDATION 2017 ni kat korang sebab harganya tak mahal manapun...sesuai untuk korang yang bajet ciput tapi nak flawless gak...hahahah...pape roger eh...tq2



-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: