PRODUK KURUS/DETOX

PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017

Monday, June 05, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Hai hai haiiii...hehehe...
I'm back untuk sambung cerita semalam pasal SLIMRICH GREENTOX PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017...

Semalam saya cerita pasal 
4 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SLIMRICH BODY SHAPING SERUM . Harini saya nak cerita pasal Slimrich greentox yang saya cakap produk baru tu...Jom layan apa saya nak story eh...Baca jangan tak baca...Nak raya ni...sempat lagi nak ramping hehehe...


PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017


BEZA SlimRich Botanical Slimming dan SlimRich Greentox adalah:

1. FORMULA - formula greentox diperbaharui dan 3x advance untuk menyerang lemak yang terlalu degil. khas untuk gemuk daging /gemuk lemak, manakala SlimRich Botanical Slimming pula khas untuk gemuk air/gemuk angin

2. CARA MAKAN - greentox diambil 2 tablet sehari selepas sarapan manakala SlimRich Botanical Slimming diambil sebiji sehari sebelum sarapan

3. FUNGSI - greentox mensasarkan lemak daging, jadi ia akan mengambil masa selama seminggu dua untuk mencairkan dan memisahkan lemak, hasil boleh nampak dalam sebulan. greentox juga mengandungi senna leaf yang akan membantu pencernaan and pelawasan. SlimRich Botanical Slimming pula fokus untuk gemuk air dan gemuk angin, hasil boleh nampak dalam seminggu ke dua minggu pertama. SlimRich Botanical Slimming mengandungi psyllium husk yang akan membantut selera makan.


PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017

YANG MANA PALING BAIK UNTUK DIAMBIL?
* kedua duanya sangat berkesan, tanya pada badan yang mana satu diperlukan. kalau rasa badan lembik lembik boleh ambil SlimRich Botanical Slimming, jika badan terasa kenyal bermakna gemuk daging, boleh ambil SlimRich Greentox

Ada faham ka adik-adik??? Hehehe...itulah serba sedikit info yang dapat saya kongsikan. Bukan nak beli baju raya je kena pilih-pilih,nak beli pil kurus pun kena pilih juga...Takut salah pilih nanti tak nampak kesan kita gak yang sedih...kan???

Maka,kiranya SlimRich Greentox boleh dikatakan PRODUK KURUS YANG BERKESAN 2017 buat masa ini sebelum produk lain muncul...huhuhu

Terima kasih kepada yang sudi membaca...Jumpa lagi next story...Babai

Wassalam
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: