PRODUK MEKAP

SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN

Monday, June 05, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

ASSALAMMUALAIKUM GOJES...
Sebelum nak masuk tidur sempat mencoret pesanan untuk korang semua. Ada ramai yang dok tanya saya ada tak jual set kening. 

Sekarang ni demam orang nak belajar mekap...Kalau barang mekap cepat je licin nohhh...Ni saya nak bagitahu set kening dah tiba dah tapi stok limited ya...tak banyak pon...SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN yang tengah orang dok sibuk-sibuk beli tuuuu...hehehehe

Sape yang teragak nak beli tu jangan tunggu-tunggu lagi...cepat grab sebelum habis ...nanti nangis lagu kuch kuch hota hai kat bucu katil saya tak dapat nak tolong ya....

Haaaa....ni la dia benda yang diorang dok merengek tanya bila nak masuk...Pasaipa ramai cari??? Saya tak tau la pakai benda ni huhuhuhu...sebab saya tangan bangku sikit bab mekap ni...


SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN

SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN 
Apa yg ada dalam set kening 2 menet ni???
~ Eyebrow Pencil (medium brown)
~ Berus blending / rapikan kening
~ Berus serong sapu concealer bawah kening

KELEBIHAN SET KENING 2 MENET BY SITI NURFARAHAIN :
~ Sesuai utk beginner
~ Mudah nak lukis sebab color senang lekat
~ Senang dicuci

~ Berus untuk conceal kening bawah disediakan

Ooooo....rupanya seorang MUA yang pemes ni yang keluarkan set kening ni...Wahhh...bagus2...satu tindakan yang bijak sebab menyediakan prasarana untuk memudahkan anak didik mencari alatan yang sesuai untuk belajar mekap. 


SET KENING 2MENET BY MUA FARAHAIN

Saya setuju dengan tindakan MUA SITI NURFARAHAIN ni,dahla ajar mekap...lepastu siap sediakan alatan yang boleh dibeli dengan harga yang berpatutan.
 Senang anak murid nak cari...

Saya ni macam dah nak terpengaruh pulak bila tengok orang mekap-mekap ni...Bila ada live mekap selalu je terjebak tengok...padahal tak pernah pun bermekap dan tak ada langsung mekap kat rumah,huhuhuhu...ateee...sengaja nak menyibukkk

Oklah...kalau korang nak beli meh wasap saya cepat selagi stok masih ada...Kalau dah takde jangan risau...saya akan bagitahu takde...hehehehe...Tq sudi nyinggah...see you later


-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: