LightBlog

INAI KENING

Assalammualaikum gojes...
Hi sayang-sayang semua...dah sarapan pagi ke? Saya baru lepas sarapan terus start buka laptop untuk membebel sebab si kecik belum bangun lagi ni hehehe...Harini nak update pasal inai...tapi bukan inai di jari ya...Harini nak share info pasal INAI KENING

Sekarang fenomena orang dok inai kening pula. Yela...sekarang ni kan orang superb busy...katanya kalau pakai inai ni boleh jimatkan masa berdandan...Sebab nak ukir kening ni memang ambil masa. Lagipon kalau guna INAI KENING ni senang dah...tak perlu asyik nak mengukir je...dah la ukir kening ni susah...kannn


INAI KENING

nampak tak kening hakak tu??? kening tu dah apply inai dah...sama macam eyebrow kan...tapi yang ini dia buat pakai inai...Kalau cuci dia tak pergi warnanya


INAI KENING

Sebab INAI KENING jadi pilihan wanita :
1⃣ Tak Perlu Nak Lukis Hari2
2⃣ Jimatkan Masa Mekap
3⃣ Kening Sentiasa Nampak Cantik Walaupun Tak Mekap
4⃣ Halal Dan Boleh Bawak Solat
5⃣ Sangat Sesuai Untuk Wanita Bekerjaya,Student Dan Suri Rumah Yang Sibuk Jaga Anak/Suami Tapi Nak Kelihatan Sentiasa Cantik



Maknanya,kalau kita tak bermekap pun kening kita stil nampak cantik taw..Inai ni datang dalam 2 warna berbeza iaitu black dan dark brown...Dua-dua pun cantik hehe
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MACKINZ BOTOX SERUM

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Hai hai haiiii...Harini saya nak share satu lagi produk terbaru berupa serum botox yang diberi nama MACKINZ BOTOX SERUM...Hahahaha saya tak tahu macamana nak sebut tapi puas juga saya nak menyebut tak lepas-lepas...Huhuhu...abaikan cara sebutan kita layan info mengenai manfaatnya hokeyyyy...Banyak betul produk baru kan...


MACKINZ BOTOX SERUM

FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZ BOTOX SERUM :
👉 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian atau mengandungi bahan kimia berlebihan
👉 Memberikan kelembapan pada kulit
👉 Mencerahkan kulit secara semulajadi
👉 Menegangkan kulit yang berkedut / garis halus pada kulit wajah
👉 Memulihkan masalah kulit sunburn
👉 Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah
👉 Mengecilkan liang pori
👉 Menghilangkan eyebag
👉Menghilangkan parut parut degil di wajah
👉 Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan
👉 Menghilangkan jerawat / jeragat
👉 Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
👉 Melembutkan rambut yang kasar

👉 Mengeringkan luka / bisul / rekahan tapak kaki


MACKINZ BOTOX SERUM
Banyaknya kelebihan MACKINZ BOTOX SERUM ni...Ala-ala multipurpose solution gitewww...Korang kalau ada masalah kulit rosak akibat tersalah pakai produk bolehlah try beli kasi repair kulit balik...tak kan nak biar je kulit korang tu huhuhu...Hebat betul zaman sekarang kan...botox dah tak payah nak pergi cucuk-cucuk dah...murah pun murah...Semuapun mampu berbotox hehehe
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Haaa...jangan terkejut pula tiba-tiba lain topik saya nak cerita...Harini saya nak share satu peluang berniaga kepada sesiapa sahaja yang berminat BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI dengan modal rendah

Bila cerita pasal BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI ni je mesti korang terbayangkan krim-krim kilo yang import dari thailand tu kan??? hehehe...Korang tak perlu risau sebab yang saya nak share ni bukan produk dari thailand. Saya faham ramai kat luar sana yang jual krim kilo dari thailand...Kenapa ramai yang jual??? Sebab ramai yang beli...Yang jadi mangsanya adalah penggua...huhuhu

Sebagai contoh sabun yang sedang viral sekarang ni, sabun bumebime tu...dari thailand...semua orang pun tahu...tapi berebut-rebut yang nak beli...Handphone saya penuh dengan pm tanya harga sabun bumebime...So,tak boleh nak salahkan orang yang jual sebab orang yang belipun willing to buy...huhuhu

So,kita berbalik pada cerita asal BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI. Produk ya g saya nak share ini adalah produk organik homemade yang menggunakan 100% bahan semulajadi. Bila cerita pasal organik semua orang pun tahu produk organik yang 100% tidak akan memberi kesan sampingan pada kulit

Organik ni ada banyak,kadang-kadang produk organik yang digunakan hanyalah 10% tapi terus claim kat orang 100% organik huhuhu...Tapi takpelah...itu bukan urusan saya nak menilai orang...Produk yang 100% organik boleh digunakan oleh semua golongan usia...dari kecil hingga dewasa

Biasanya sebelum ini saya open untuk BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI dengan minimum kuantiti 60pcs tetapi ada yang datang pada saya minta kurangkan sebab baru nak cuba-cuba takut tak dapat jual akan rasa rugi...So,saya dengan berbesar hati untuk menyokong permintaan customer untuk mengurangkan jumlah minimum order kepada 30pcs

Nanti saya akan share produk yang saya sedia untuk di jenamakan dengan jenama korang. Setakat ini produk tersebut saya sudah jual dan dapat feedback yang bagus...Korang boleh baca testimoni DISINI 

Segala pertanyaan berkaitan BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI dari segi harga,packaging dan sebagainya korang boleh terus whatsapp saya.Kat bawah ni saya sharekan gambar yang bersedia untuk dijenamakan dengan jenama korang dengan harga yang berpatutan

Terima kasih kepada yang sudi berurusan dengan saya selama ini...Kalau korang nak lebih detail aktiviti owner produk homemade ni korang boleh tengok DISINI ...dia selalu update aktiviti produk homemadenya disini...


BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI


BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI


BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI
 
BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

IV MIST KIDS

Assalammualaikum semua...
Selamat pagi uolllsss...Harini saya nak share satu produk untuk kids ya...IV MIST KIDS ni sesuai digunakan untuk anak kecil. Ia merupakan pengganti ubat kalau anak baru nak demam,selsema @ batuk boleh letak sebagai alternatif membasmi virus tu terus mengganggu anak korang


IV MIST KIDS

Banyak kelebihan menggunakan IV MIST KIDS ni sebab ia datang dengan botol yang senang nak bawa kemana-mana dan korang cuma perlu spray sahaja ditempat yang diperlukan. Kalau anak ada semput,eczema,ruam dan gatal-gatal juga boleh apply IV MIST KIDS ni. Ia juga boleh digantikan dengan minyak perut bayi untuk elakkan kembung perut

Memperkenalkan produk terbaru "IV MIST KIDS" ❤️Lebih lembut
💜Lebih wangi
💙Kurang panas
💚Sama fungsi
💛Sama kelebihan **Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur


IV MIST KIDS
.
KANDUNGAN IV MIST KIDS :-
🍃 Estrak jerangau
🍃 Estrak cekor
🍃 Limau purut
🍃 habbatussaudah
🍃 Minyak kelapa dara
🍃 Saffaron
🍃 Minyak kayu putih
.
sesuai bagi bayi atau kanak2 yang mengalami:
🌸 Demam
🌸 Batuk
🌸 Selsema
🌸 Kembung perut
🌸 Gatal gatal
🌸 Ruam
🌸 Asma /semput
🌸 Eczema 

!!!

👍 terbukti berkesan
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

NOUR AIN 5 IN1 NEW

Assalammualaikum goges2 semua...
Harini saya nak share satu produk yang lama berada dipasaran tetapi dengan wajah terbaru iaitu NOUR AIN 5 IN1 NEW . Last week ada seorang customer pm wasap saya tanya produk ni tapi belum masuk lagi masa tu...Yang ada cuma set NOUR AIN 3 IN1 NEW ...tapi harini saya update kat sini bermakna set ni sudahpun mendarat dalam store...So korang yang mencari set NOUR AIN 5 IN1 NEW ni dah boleh order dah ye...Tekan je icon whatsapp kat bawah sana korang dah boleh ke udara bersama saya hehehe...

NOUR AIN 5 IN1 NEW

✨ PALING HOT!! Set Eksklusif 5 in 1 Nour Ain Skin Care✨
Memang dijangka!

Set Eksklusif 5 in 1 ini menjadi produk HOT Nour Ain. Tak sampai 2 hari stok baru sampai, set ini laris macam pisang goreng cheese berperisa coklat.
Nampaknya produk ini telahpun menjadi fenomena ...Meletops letops. Asal order aje habis. Asal order aje licin.
Dan...

Menjadikan set ini lebih EKSKLUSIF, ada tambahan produk iaitu GOLD SHINE Moisturizer.
Korang, best giler. Saya dah guna. dah rasa dah. Bila letak kat muka, sapu perlahan-lahan dia meresap dengan cepat dan muka rasa lembab dan segar. Serta merta kulit rasa lembut dan anjal tau. Langsung tak rasa berminyak.
Dan...

Bau dia wangiii. Rasa nak makan aje...Hihihi. Tadi saya cuba letak kat tapak tangan dan gosok-gosok, nampak ada gold glitter kat tangan. Patutlah nama dia Gold Shine. Cuba bayangkan kalau letak di muka. Shine shine la kan....

Antara fungsi moisturizer ini ialah membantu melembap, mencerah dan menghaluskan kulit wajah. Bertindak mengurangkan bintik-bintik hitam, pori terbuka dan kedutan. Kulit korang akan jadi gebu & glowing gitu.
Ok kita tengok apa yang ada dalam SET EKSKLUSIF 5 in 1

🌸Beauty Soap
Siapa yang dah guna pasti tahu macamana bestnya sabun kecantikan Nour Ain ni. Lepas cuci muka, kulit rasa bersih dan segar. Langsung tidak memedihkan. Ia diperkaya dengan ekstrack buah-buahan, minyak kelapa dara dan minyak zaitun.

🌸Facial Toner
Ramai yang bertanya bila pakai toner kulit pedih tak? Langsung tak korang. Kalau pedih tu maksudnya kulit korang mungkin luka atau rosak kesan penggunaan produk sebelum ini. Kulit kalau luka, letak air pun pedih kan.
So, toner ini berperanan sebagai penyegar dan double cleanser selepas sabun. Sebab tu kalau kita pakai toner menggunakan facial cotton, pasti ada kesan-kesan hitam di kapas tersebut walaupun selepas mencuci muka. Ini bermakna toner berfungsi mencuci sehingga ke dalam.
Dalam penjagaan kulit toner ni wajib pakai. Ia juga akan menutup pori-pori wajah yang terbuka semasa kita membasuh muka tadi.

🌸Miracle Foundation (MF)
Ini lagi satu produk terbaik Nour Ain. Jangan keluar rumah tanpa MF. Dulu dipanggil UV foundation. Selain daripada menghalang sinaran matahari yang akan menjadikan kulit gelap dan kusam, ia juga berfungsi mencerah, menghalus dan melembabkan kulit wajah.

🌸 Repairing Night Cream. 
Ini antara produk magic bagi saya. Sangat sesuai untuk kulit berjerawat, jeragat dan yang berkedut sebelum waktunya. Ia juga mampu mengurangkan bintik hitam, bintik putih di muka. Pakai sebelum tidur. Apabila bangun tidur tengok cermin terasa bahagia kulit bersih, cerah dan glowing.

🌸 Gold Shine Moisturizer -HANYA dalam set eksklusif 5 in 1. Mengandungi 24k zarah gold tau. Glitter nad Glowing bila pakai. Ia juga akan lock kelembapan kulit sehingga kulit akan kelihatan segar dan berseri sepanjang hari.
Kalau pakai sekarang, masa raya nanti pasti cantik berseri-seri dan glowing blink blink✨✨


FIRST TIMER pun boleh pakai produk NOUR AIN 5 IN1 NEW ni uollllssss....Kalau dah guna pasti jatuh hati beb...Jom try sekali macamne...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MISS CANDY B

Assalammualaikum semua....
Semalam cerita pasal produk lelaki...harini balas balik dengan produk khas wanita...Takdelah sebelah pihak je yang hebat...kita bagi dua2 rasa hebat...Memperkenalkan MISS CANDY B khas untuk kaum hawa seduniaaa...


MISS CANDY B

SUAMI CAKAP DAH TAK MACAM MASA MULA2 KAWIN DULU? DAH KURANG BG PERHATIAN? ALAMAK!
Bahaya tu sis, silap hari bulan cik somi cari lainn! Aduhhh..merana hidup!
.
.
Tambat semula hati hubby anda dgn produk terbaru di pasaran!
.
.
MISS CANDY B
======
APA YG SPECIAL?
======
✔️ NanoCelltech yang diperoses menggunakan teknologi dari Amerika Syarikat
✔️ Penggabungan resepi Timur & Barat
✔️ Esensi herba + Vitamin A, D, E, Iron, Kalsium Berkabonat dan Asid Folik
✔️ Mengekalkan kesihatan badan
✔️ Mengekalkan kecantikan wanita
✔️ Halal JAKIM
✔️ Kilang bertaraf GMP.
.
.
Kembali merapatkan hubungan anda dengan suami.
.
.

1 kotak mengandungi 8 biji candy. 1 candy kesan sehingga 3-4 hari.

Kalau korang nak tahu produk MISS CANDY B ni berkesan serta merta selepas ambil khas untuk mereka yang sayangkan hubungan suami isteri...hehehe...bukanlah kalau tak ambil MISS CANDY B ni tak sayag suami tapi ini inisiatif kita sebagai isteri untuk memenangi hati suami seperti baru semalam je kahwin...ye idok???
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

HAMMER OF THOR 100% ORIGINAL®

Assalammualaikum korangggg...
Tumpang lalu eh...Harini saya nak update pasal produk orang lelaki...Nak cerita dalam2 pun tak berapa nak pandai sebab saya ni perempuan...So,saya tepek je info yang diberi untuk tatapan kaum adam di luar sana...Korang baca dan hadamkan lumat-lumat ya...Produk ini orang perempuan tak boleh tumpang taw...sat lagi musnah harapan bahagia saya tak tanggung taw...


HAMMER OF THOR 100% ORIGINAL®

Hammer Of Thor 100% Original®

Jangan terkejut selepas anda menggunakan Hammer Thor ini, Zakar anda akan menjadi keras yang tidak pernah anda
lihat dan rasa sebelum ini apabila nafsu anda memuncak.

Dengan mengamalkan Hammer Of Thor boleh membantu LELAKI untuk:
~ Memantapkan prestasi zakar ini kerana pengaliran darah pada zakar akan berjalan dengan lancar.
~ Membantu untuk menghindar masalah mati pucuk. Inilah yang menjadi ketakutan kepada para lelaki.
~ Berikan kepuasan kepada wanita ketika di ranjang kerana prestasi zakar dapat dipertingkatkan ketika
beraksi di ranjang.
~ Menambah jumlah air mani yang aktif dan subur kepada para lelaki.
~ Untuk beraksi lebih lama kerana membantu menyelesaikan masalah klimaks pra-matang

🤗🤗🤗*** Jangan terkejut selepas anda menggunakan Hammer Of Thor zakar anda anda akan menjadi keras yang tidak pernah anda lihat dan rasa sebelum ini apabila nafsu anda memuncak


HAMMER OF THOR 100% ORIGINAL®

Mengapa Harus Memilih Hammer Of Thor ?
Produk-produk yang seumpamanya dengan Hammer Of Thor sememangnya banyak ada di pasaran. Thor’s Hammer yang telah lama berada di pasaran seluruh dunia dan kini masuk 10 tahun ia dipasarkan telah membantu ribuan para lelaki yang ada masalah dalam melakukan hubungan seks.

Hammer Thors Ini Telah Di Luluskan Pengedaranya Oleh : FDA, Yang Dimana Telah Lulus Uji Secara Klinikal Dan Terbukti Selamat Tanpa Ada Efek Samping.
Melalui ujian klinikal yang dilakukan terhadap 10,000 peserta lelaki umur lingkungan 18-78, 95% peserta mendapat kesan-kesan yang optimum dan memberangsangkan.
Sebelum Dan Sesudah Menggunakan Hammer Of Thor

Keunggulan Hammer Of Thor : Keberkesananya boleh di lihat selepas 1 jam pengambilanya selepas Herba bertindak balas dengan Aliran darah kita.
.
!!!Tanpa mengakibatkan efek samping
.
!!!Memperbaiki kesehatan jantung dan pembuluh darah.
.
!!!Tidak menyebabkan over dos.
.
!!!Hasil Permanent / Kekal (Perubahan bentuk Zakar)
.
!!!Hammer Of Thor Sangat SELAMAT di Amalkan

!!!Hammer Thors adalah 100% selamat dan semulajadi.

Dengan kehebatan herba-herba yang digunakan serta “Technology Smart Dose” pengguna Hammer Of Thor tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Hammer Of Thor sehari sudah mencukupi
.
Kandungan Bahan Hammer Of Thor :
.
🌿Maca Extract
🌿Onopordum Acanthium
🌿Tribulus Terrestris
🌿Extract Sideritis Scardica
🌿Epimedium
🌿Extract (Horny Goat Weed)
🌿Ginkgo Biloba
🌿Extract Panax Ginseng
🌿Extract Saw Palmetto
🌿Extract Hypercum Perforatum
🌿Nettle Root Extract

🌿Licorice Root Extract

Haaaa...dah habis baca ke abang2 sado semua??? Amacam best tak ...hehehe...kakak2 pon boleh kalau nak belikan utk cik abang sayang...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

SABUN BUMEBIME

Assalammualaikum semua...
Pin pinnnn...Hi korang,saya nak buat update express ni...nak cepat sebab anak nak p jumpa doktor so saya tepek je sedikit info pasal SABUN BUMEBIME


SABUN BUMEBIME

Kalau korang nak tahu SABUN BUMEBIME ni tengah viral sekarang ni..mana-mana tempat semua orang dok ceritapasal sabun ni...Berebut-rebut orang nak beli sebab katanya sabun ni boleh buat magic...Betul ke??? Saya tak dapat nak mengesahkannya sebab banyak sangat pula produk yang nak di testing...sat g jadi bahan uji kaji pula badan saya ni...huhuhu

Korang jangan tanya kat saya "kak,betul ke sabun ni magic? akak dah try?" ada beribu2 produk yang saya jual takkan saya nak try semua dik non oiiii...janganlah tanya soalan gini kat saya ye sayang2 semua...Jom kita baca apa yang hebatnya SABUN BUMEBIME ni sat...

BUMEBIME (Magic Natural Soap) 
Diperbuat drpd ⤵️
❤minyak buah2an ❤madu ❤minyak kelapa

Antara kelebihannya ialah ⤵️
✅memutihkan bahagian tubuh 
✅menghilangkan parut 
✅menananggalkan sel kulit mati
 ✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk 
✅menghilangkan streat mark 
✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v
✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!


SABUN BUMEBIME

❤Berat 100gram

Dah habis baca kann? Best tak? Huhuhu...tepuk poket tanya hati...Harga saya letak kat sini siap2 sebab sabun ni memang akan meletop2 orang dok wasap tanya harga...So saya letak harga siap2 hokeyyy...wasap saya untuk tanya stok & beli sahaja...

HARGA : RM18(exc postage)
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

LOVERA GLOW MIST

Assalammualaikum gojesss...
I'm back...Harini nak review pasal LOVERA GLOW MIST...Bila sebut je pasal mist semua orang akan terbayangkan satu botol yang ada cecair dan bila nak pakai terus psstt pssttt aje kannn...Betul tak??? Ahaaa...betul bayangan korang tu...

LOVERA GLOW MIST ini adalah semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka. Di pasaran sekarang ada bermacam-macam jenis air semburan untuk muka ni...Tujuannya adalah sama untuk bagi cantik...Siapa kat sini taknak cantik??? semua nak cantikkan??? Kalau nak cantik mestilah cari produk untuk memenuhi kehendak korang tu huhuhuhu....

Jom kita tengok apakah kebaikan/khasiat yang terkandung dalam LOVERA GLOW MIST. LOVERA GLOW MIST ni berfungsi untuk membantu korang yang mengalami masalah kulit kering bagaikan gurun sahara tuh...Kadang-kadang tak selesa sebenarnya kalau kita ni jenis berkulit kering...Pernah ada seorang kawan mempunyai masalah kulit kering...kesian dia...merekah-rekah kulitnya,sampai nampak debu-debu halus dan terkopek-kopek...Golongan ini perlukan LOVERA GLOW MIST atau yang seangkatan dengannya untuk memperbaiki struktur kulit tu dan mengekalkan kelembapan kulit

LOVERA GLOW MIST

Tapi kalau kulit korang kering sikit-sikit je pun still boleh guna...LOVERA GLOW MIST ni bukan produk yang khas untuk kulit kering sangat tu....Jangan risau ya...Bila korang sembur je LOVERA GLOW MIST ni korang akan terus merasai kesegaran pada bahagian muka serta merta sejurus selepas korang psstt pssttt taw...Kau hado??? hehehe

Selain itu kandungan vitamin dalam setiap semburan membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik lantas mampu menghilangkan jerawat dengan lebih cepat. Kalau pakai lepas mekap,korang akan nampak mekap korang glowing-glowing dan mekap pun akan tahan lebih lama...Takdelah bila tengahari dah luntur je muka huhuhuhu...

Yang paling best tentang LOVERA GLOW MIST ni adalah anti-penuaan...Haaa...ini penting...selalu kalau nak beli produk mesti nak check ni...Kalau ada anti-penuaan ni adalah satu kelebihan bukan sebab nak tolak takdir...taknak nampak tua,tetapi anti-penuaan ni mampu menampakkan kulit kita lebih tegang dan sekaligus nampak lebih muda la...itu je konsepnya...And the last one is,LOVERA GLOW MIST ni akan membunuh kuman yang memang suka dok melepak di kulit muka...Ohsem kannn....

Selain berfungsi sebagai glow mist, LOVERA GLOW MIST ni boleh juga digunakan sebagai make up setting spray @ facial toner taw...Huyyoooo...multifunction rupanya...mana nak dapat wehhhh...Satu produk boleh guna macam-macam fungsi dan hargapun mampu milik...Senang bawa kemana-mana...campak je dalam handbag...

BAHAN-BAHAN LOVERA GLOW MIST
~ Rosa Damasecena Water 
~ Aloe Extract 
~ Hyaluronic

Oklah...cukup setakat ini senaman jari saya di pagi hari...Jumpa lagi next review...Tq korang sudi singgah kat sini...Lebiuuu

#kedaikosmetikonline 
#shoppingonline 
#produkkecantikan 
#produkoriginal 
#kosmetikmurah 
#lazada
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

SYOK FOUNDATION

Bismillah...
Assalammualaikum kawan-kawan semua...sedara mara...makcik2 pakcik2...Lama nau saya tak masuk untuk update blog ni...Bukan apa korang...saya ni busy betul sampai tak sempat nak menaip kat sini...Tapi harini saya singgah jap untuk update satu foundation terbaru yang diberi nama SYOK FOUNDATION ...kikiki...ni kalau tak syok ni taktau la saya nak nyorok kat mana sat g


SYOK FOUNDATION

Macam biasalah saya akan share sikit info pasal produk review ni bagi senang korang nak beli...Sebelum beli mesti nak kena tahu info kan...Kang terus beli je tapi tak rasa syok mau barang yang korang beli tu jadi perhiasan di bibir meja solek kang huwahahahaha...

Antara kelebihan SYOK FOUNDATION adalah mudah untuk apply ke muka...Takdelah korang ambil masa sangat kat depan cermin bila nak touch up...Lebih2 lagi kalau dah lewat nak p kerja kannn....

SYOK FOUNDATION ni ada spf60 ye...SPF ni bertindak untuk memberi perlindungan kepada muka uolllsss daripada pancaran sinaran matahari...lalu menambahkan pancaran sinaran mata abang2 sado ke wajah uolllssss...Opsss...apa ngko merepek ni jah oiiii...huhuhuhu...sorry ya,cek gurau ja...

Selain itu...Baca kat bawah....
~ Foundation terbukti tidak berminyak, tidak bercapuk dan bertindak seperti bedak
~ Menutup segala cela, jeragat,jerawat,parut jerawat dan liang pori terbuka
~ Tekstur halus dan lembut
~ Kesan glowing seawal seminit
~Tahan selama 2-3bulan 

Berat/isi kandungan :
7 gram


SYOK FOUNDATION

Ada 3 tone warna ya adik2 sayang...Korang pilihlah ikut citarasa tona kulit korang...Saya tak berani nak pilihkan...nanti kena kecam hahaha...Mari pilih...mari pilih...hahaha

🌹Extra light
🌹Light

🌹Medium
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)