PELUANG BISNES JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

Tuesday, July 25, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Haaa...jangan terkejut pula tiba-tiba lain topik saya nak cerita...Harini saya nak share satu peluang berniaga kepada sesiapa sahaja yang berminat BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI dengan modal rendah

Bila cerita pasal BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI ni je mesti korang terbayangkan krim-krim kilo yang import dari thailand tu kan??? hehehe...Korang tak perlu risau sebab yang saya nak share ni bukan produk dari thailand. Saya faham ramai kat luar sana yang jual krim kilo dari thailand...Kenapa ramai yang jual??? Sebab ramai yang beli...Yang jadi mangsanya adalah penggua...huhuhu

Sebagai contoh sabun yang sedang viral sekarang ni, sabun bumebime tu...dari thailand...semua orang pun tahu...tapi berebut-rebut yang nak beli...Handphone saya penuh dengan pm tanya harga sabun bumebime...So,tak boleh nak salahkan orang yang jual sebab orang yang belipun willing to buy...huhuhu

So,kita berbalik pada cerita asal BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI. Produk ya g saya nak share ini adalah produk organik homemade yang menggunakan 100% bahan semulajadi. Bila cerita pasal organik semua orang pun tahu produk organik yang 100% tidak akan memberi kesan sampingan pada kulit

Organik ni ada banyak,kadang-kadang produk organik yang digunakan hanyalah 10% tapi terus claim kat orang 100% organik huhuhu...Tapi takpelah...itu bukan urusan saya nak menilai orang...Produk yang 100% organik boleh digunakan oleh semua golongan usia...dari kecil hingga dewasa

Biasanya sebelum ini saya open untuk BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI dengan minimum kuantiti 60pcs tetapi ada yang datang pada saya minta kurangkan sebab baru nak cuba-cuba takut tak dapat jual akan rasa rugi...So,saya dengan berbesar hati untuk menyokong permintaan customer untuk mengurangkan jumlah minimum order kepada 30pcs

Nanti saya akan share produk yang saya sedia untuk di jenamakan dengan jenama korang. Setakat ini produk tersebut saya sudah jual dan dapat feedback yang bagus...Korang boleh baca testimoni DISINI 

Segala pertanyaan berkaitan BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI dari segi harga,packaging dan sebagainya korang boleh terus whatsapp saya.Kat bawah ni saya sharekan gambar yang bersedia untuk dijenamakan dengan jenama korang dengan harga yang berpatutan

Terima kasih kepada yang sudi berurusan dengan saya selama ini...Kalau korang nak lebih detail aktiviti owner produk homemade ni korang boleh tengok DISINI ...dia selalu update aktiviti produk homemadenya disini...


BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI


BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI


BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI
 
BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: