PRODUK MEKAP

INAI KENING

Thursday, July 27, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum gojes...
Hi sayang-sayang semua...dah sarapan pagi ke? Saya baru lepas sarapan terus start buka laptop untuk membebel sebab si kecik belum bangun lagi ni hehehe...Harini nak update pasal inai...tapi bukan inai di jari ya...Harini nak share info pasal INAI KENING

Sekarang fenomena orang dok inai kening pula. Yela...sekarang ni kan orang superb busy...katanya kalau pakai inai ni boleh jimatkan masa berdandan...Sebab nak ukir kening ni memang ambil masa. Lagipon kalau guna INAI KENING ni senang dah...tak perlu asyik nak mengukir je...dah la ukir kening ni susah...kannn


INAI KENING

nampak tak kening hakak tu??? kening tu dah apply inai dah...sama macam eyebrow kan...tapi yang ini dia buat pakai inai...Kalau cuci dia tak pergi warnanya


INAI KENING

Sebab INAI KENING jadi pilihan wanita :
1⃣ Tak Perlu Nak Lukis Hari2
2⃣ Jimatkan Masa Mekap
3⃣ Kening Sentiasa Nampak Cantik Walaupun Tak Mekap
4⃣ Halal Dan Boleh Bawak Solat
5⃣ Sangat Sesuai Untuk Wanita Bekerjaya,Student Dan Suri Rumah Yang Sibuk Jaga Anak/Suami Tapi Nak Kelihatan Sentiasa Cantik



Maknanya,kalau kita tak bermekap pun kening kita stil nampak cantik taw..Inai ni datang dalam 2 warna berbeza iaitu black dan dark brown...Dua-dua pun cantik hehe
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: