PRODUK MEKAP

LOVERA GLOW MIST

Wednesday, July 19, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum gojesss...
I'm back...Harini nak review pasal LOVERA GLOW MIST...Bila sebut je pasal mist semua orang akan terbayangkan satu botol yang ada cecair dan bila nak pakai terus psstt pssttt aje kannn...Betul tak??? Ahaaa...betul bayangan korang tu...

LOVERA GLOW MIST ini adalah semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka. Di pasaran sekarang ada bermacam-macam jenis air semburan untuk muka ni...Tujuannya adalah sama untuk bagi cantik...Siapa kat sini taknak cantik??? semua nak cantikkan??? Kalau nak cantik mestilah cari produk untuk memenuhi kehendak korang tu huhuhuhu....

Jom kita tengok apakah kebaikan/khasiat yang terkandung dalam LOVERA GLOW MIST. LOVERA GLOW MIST ni berfungsi untuk membantu korang yang mengalami masalah kulit kering bagaikan gurun sahara tuh...Kadang-kadang tak selesa sebenarnya kalau kita ni jenis berkulit kering...Pernah ada seorang kawan mempunyai masalah kulit kering...kesian dia...merekah-rekah kulitnya,sampai nampak debu-debu halus dan terkopek-kopek...Golongan ini perlukan LOVERA GLOW MIST atau yang seangkatan dengannya untuk memperbaiki struktur kulit tu dan mengekalkan kelembapan kulit

LOVERA GLOW MIST

Tapi kalau kulit korang kering sikit-sikit je pun still boleh guna...LOVERA GLOW MIST ni bukan produk yang khas untuk kulit kering sangat tu....Jangan risau ya...Bila korang sembur je LOVERA GLOW MIST ni korang akan terus merasai kesegaran pada bahagian muka serta merta sejurus selepas korang psstt pssttt taw...Kau hado??? hehehe

Selain itu kandungan vitamin dalam setiap semburan membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik lantas mampu menghilangkan jerawat dengan lebih cepat. Kalau pakai lepas mekap,korang akan nampak mekap korang glowing-glowing dan mekap pun akan tahan lebih lama...Takdelah bila tengahari dah luntur je muka huhuhuhu...

Yang paling best tentang LOVERA GLOW MIST ni adalah anti-penuaan...Haaa...ini penting...selalu kalau nak beli produk mesti nak check ni...Kalau ada anti-penuaan ni adalah satu kelebihan bukan sebab nak tolak takdir...taknak nampak tua,tetapi anti-penuaan ni mampu menampakkan kulit kita lebih tegang dan sekaligus nampak lebih muda la...itu je konsepnya...And the last one is,LOVERA GLOW MIST ni akan membunuh kuman yang memang suka dok melepak di kulit muka...Ohsem kannn....

Selain berfungsi sebagai glow mist, LOVERA GLOW MIST ni boleh juga digunakan sebagai make up setting spray @ facial toner taw...Huyyoooo...multifunction rupanya...mana nak dapat wehhhh...Satu produk boleh guna macam-macam fungsi dan hargapun mampu milik...Senang bawa kemana-mana...campak je dalam handbag...

BAHAN-BAHAN LOVERA GLOW MIST
~ Rosa Damasecena Water 
~ Aloe Extract 
~ Hyaluronic

Oklah...cukup setakat ini senaman jari saya di pagi hari...Jumpa lagi next review...Tq korang sudi singgah kat sini...Lebiuuu

#kedaikosmetikonline 
#shoppingonline 
#produkkecantikan 
#produkoriginal 
#kosmetikmurah 
#lazada
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: