BRAND NOUR AIN,

NOUR AIN 5 IN1 NEW

Sunday, July 23, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum goges2 semua...
Harini saya nak share satu produk yang lama berada dipasaran tetapi dengan wajah terbaru iaitu NOUR AIN 5 IN1 NEW . Last week ada seorang customer pm wasap saya tanya produk ni tapi belum masuk lagi masa tu...Yang ada cuma set NOUR AIN 3 IN1 NEW ...tapi harini saya update kat sini bermakna set ni sudahpun mendarat dalam store...So korang yang mencari set NOUR AIN 5 IN1 NEW ni dah boleh order dah ye...Tekan je icon whatsapp kat bawah sana korang dah boleh ke udara bersama saya hehehe...

NOUR AIN 5 IN1 NEW

✨ PALING HOT!! Set Eksklusif 5 in 1 Nour Ain Skin Care✨
Memang dijangka!

Set Eksklusif 5 in 1 ini menjadi produk HOT Nour Ain. Tak sampai 2 hari stok baru sampai, set ini laris macam pisang goreng cheese berperisa coklat.
Nampaknya produk ini telahpun menjadi fenomena ...Meletops letops. Asal order aje habis. Asal order aje licin.
Dan...

Menjadikan set ini lebih EKSKLUSIF, ada tambahan produk iaitu GOLD SHINE Moisturizer.
Korang, best giler. Saya dah guna. dah rasa dah. Bila letak kat muka, sapu perlahan-lahan dia meresap dengan cepat dan muka rasa lembab dan segar. Serta merta kulit rasa lembut dan anjal tau. Langsung tak rasa berminyak.
Dan...

Bau dia wangiii. Rasa nak makan aje...Hihihi. Tadi saya cuba letak kat tapak tangan dan gosok-gosok, nampak ada gold glitter kat tangan. Patutlah nama dia Gold Shine. Cuba bayangkan kalau letak di muka. Shine shine la kan....

Antara fungsi moisturizer ini ialah membantu melembap, mencerah dan menghaluskan kulit wajah. Bertindak mengurangkan bintik-bintik hitam, pori terbuka dan kedutan. Kulit korang akan jadi gebu & glowing gitu.
Ok kita tengok apa yang ada dalam SET EKSKLUSIF 5 in 1

🌸Beauty Soap
Siapa yang dah guna pasti tahu macamana bestnya sabun kecantikan Nour Ain ni. Lepas cuci muka, kulit rasa bersih dan segar. Langsung tidak memedihkan. Ia diperkaya dengan ekstrack buah-buahan, minyak kelapa dara dan minyak zaitun.

🌸Facial Toner
Ramai yang bertanya bila pakai toner kulit pedih tak? Langsung tak korang. Kalau pedih tu maksudnya kulit korang mungkin luka atau rosak kesan penggunaan produk sebelum ini. Kulit kalau luka, letak air pun pedih kan.
So, toner ini berperanan sebagai penyegar dan double cleanser selepas sabun. Sebab tu kalau kita pakai toner menggunakan facial cotton, pasti ada kesan-kesan hitam di kapas tersebut walaupun selepas mencuci muka. Ini bermakna toner berfungsi mencuci sehingga ke dalam.
Dalam penjagaan kulit toner ni wajib pakai. Ia juga akan menutup pori-pori wajah yang terbuka semasa kita membasuh muka tadi.

🌸Miracle Foundation (MF)
Ini lagi satu produk terbaik Nour Ain. Jangan keluar rumah tanpa MF. Dulu dipanggil UV foundation. Selain daripada menghalang sinaran matahari yang akan menjadikan kulit gelap dan kusam, ia juga berfungsi mencerah, menghalus dan melembabkan kulit wajah.

🌸 Repairing Night Cream. 
Ini antara produk magic bagi saya. Sangat sesuai untuk kulit berjerawat, jeragat dan yang berkedut sebelum waktunya. Ia juga mampu mengurangkan bintik hitam, bintik putih di muka. Pakai sebelum tidur. Apabila bangun tidur tengok cermin terasa bahagia kulit bersih, cerah dan glowing.

🌸 Gold Shine Moisturizer -HANYA dalam set eksklusif 5 in 1. Mengandungi 24k zarah gold tau. Glitter nad Glowing bila pakai. Ia juga akan lock kelembapan kulit sehingga kulit akan kelihatan segar dan berseri sepanjang hari.
Kalau pakai sekarang, masa raya nanti pasti cantik berseri-seri dan glowing blink blink✨✨


FIRST TIMER pun boleh pakai produk NOUR AIN 5 IN1 NEW ni uollllssss....Kalau dah guna pasti jatuh hati beb...Jom try sekali macamne...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: