BRAND NURRAYSA,

NURRAYSA COLLAGEN SOAP

Sunday, July 02, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua....
Setelah seminggu bercuti sempena hari raya Aidilfitri,harini saya nak panaskan injin turbo nak update produk Nurraysa...Masa raya haritu tak lekang ayat "apa sa??" kat mulut family saya...hahaha...sampaikan anak buah yang umur 4 tahun pun bila pandang muka saya mesti tanya "apa sa???" kat saya hehehe...kuat betul kuasa iklan nurraysa ni ek...

Saya akan update pasal produk Nurraysa satu persatu supaya mudah korang nak baca ye...nanti letak banyak-banyak dalam satu artikel penig pula korang nak hadam...Mula-mula sekali saya akan cerita pasal NURRAYSA COLLAGEN SOAP


NURRAYSA COLLAGEN SOAP

Fungsi NURRAYSA COLLAGEN SOAP :
~ Merawat jerawat
~ Merawat jeragat
~ Merawat kulit berminyak
~ Memudarkan parut
~ Mengecilkan liang pori pada wajah
~ Mencerahkan kulit wajah
~ Membuang sel-sel kulit mati
~ Melembapkan kulit muka
~ Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
~ Mengurangkan whitehead & blackhead
~ Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
~ Menghilang bau badan
~ Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
NURRAYSA COLLAGEN SOAP
Kandungan NURRAYSA COLLAGEN SOAP :

Glycerin, Extra Virgin Olive Oil, Selected Herbs, Goat Milk, Collagen (sourced by seaweed).

Korang tahu kan keistimewaan produk Nurraysa ni adalah mesra wudhuk dan mudah dicuci. Produk ini diasaskan oleh bumiputra muslim dan telah lama bertahan dalam pasaran kerana konsepnya bersesuaian dengan kehendak pengguna muslim di Malaysia

Cara menggunakan NURRAYSA COLLAGEN SOAP :
 Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.

Terdapat beratus-ratus testimoni pengguna NURRAYSA COLLAGEN SOAP ni yang saya tak dapat nak share banyak-banyak disini...Korang boleh refer testimoni di website HQ Nurraysa untuk lebih yakin

Produk Nurraysa mendapat pengiktirafan Halal dan mempunyai kelulusan dari KKM selamat digunakan oleh semua peringkat usia. Bagi mereka yang mempunyai masalah eczema juga boleh menggunakan NURRAYSA COLLAGEN SOAP sebagai rawatan penyakit itu. Bayi juga sesuai menggunakan sabn ini jika ada masalah eczema
(sumber info : Nurraysa HQ)
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: