BRAND NURRAYSA,

NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE

Sunday, July 02, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua...
Seperti yang dijanjikan harini saya akan update semua produk brand Nurraysa masuk dalam kedai kosmetik online saya ni...Kalau tak sempat esok sambung eh hehehe...Untuk kali ni saya akan share info berkenaan NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE

Fungsi NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE :
~ Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
~ Menutup semua cela dan merawat wajah
~ Mesra solat
~ Tanpa silicon
~ SPF 50++


NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE

Ada 3 pilihan kod yang bersesuaian dengan tona kulit korang...Korang boleh pilih sendiri taw...sat g kalau saya yang pilih susah juga tak sesuai dengan kulit korang....Terdapat dalam 3 jenis tona iaitu Light, Medium & Dark. 

Kandungan NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE :

Air Zam Zam, Cocos Cucifera Oil, Olea europea (olive) Fruit Oil, Viti Vinifera (grap) Seed Oil, Gluthatione, Kigela Africans Fruit Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis, Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E.
NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
Korang nak guna NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE ni bukan main tepek-tepek je taw...ada step-step yang perlu korang ikut untuk dapat kesan yang super gojes...Bukan susah sangat pun nak ikut...simple je...bestkan...nak pakai bedak pun founder ajarin hehehe...

Cara penggunaan NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE :
Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja.
-
-
-
Kulit Normal:
Tekap bedak seperti biasa
-
-
-
Kulit Kering:
Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.
-
-
-
Kulit Berminyak:
Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.
-
-
-
Kulit Sensitif:
Guna bedak jangan lebih dari 4 jam
Guna selang sehari selama seminggu
-
-
-
 Take noted!!!
Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.

Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.

Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.


Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak

Haaaa....panjang lebar step penggunaan NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE ni kan...Siap ada pesanan penaja lagi hahaha...Bukan calang-calang produk ni taw...Semua penerangan lengkap dan telus...Yang menarik perhatian saya satu je...bedak ni ada letak air zam-zam uolllsss...memang terbaik lah...
(sumber info: Nurraysa HQ)
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: