BRAND NURRAYSA,

NURRAYSA INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION

Sunday, July 02, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum...
Artikel yang ketiga harini yang bersangkut paut dengan produk mesra wudhuk apa sa?? Nurraysa...fenomena apa sa melanda huhuhu...Kali ni saya nak share pasal produk yang diberi nama NURRAYSA INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION

Bila sebut je instant semua orang dah tau kan instant ni bermaksud segera...Ini bermakna losyen ini berfungsi untuk memutihkan bahagian-bahagian yang ingin diputihkan dengan kadar segera...Tapi perlu diingatkan keberkesanannya bergantung kepada jenis kulit individu taw...Saya takmo lepas ni ada yang claim kulit gelap terus nak cerah macam uqasha senrose tapi guna NURRAYSA INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION ni baru 2 hari...No no no...tolong jangan tanya saya soalan spesis macamni ya...


NURRAYSA INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION

Ni dia rupa losyen yang saya nak ceritakan tu...Comel je rupanya...senang nak masuk dalam handbag boleh bawak kehulu hilir hehehe...

Kelebihan NURRAYSA INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION :
~ Memutihkan bahagian badan yang diingini
~ Bau yang harum dan tidak melekit
~ Membuat kulit tampak glowing dan flawless

Kandungan NURRAYSA INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION :

Pearl Powder, Aqua, Titanium Dioxide, Olive Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vitamin C), Collagen, Aloe Vera, Vitamin E, Arbutin, Citric Acid, Sweet Almond Oil

Semua bahan yang terkandung dalam losyen ni mempunyai keistimewaan tersendiri untuk bukan sahaja mencantikkan kulit malah memperbaiki sel-sel kulit yang bermasalah

Cara guna NURRAYSA INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION :
Picit sedikit Nurraysa Instant Pearl Glow Body Lotion pada tapak tangan dan sapu lembut pada bahagian badan yang diingini sehingga rata. Kulit anda akan nampak lebih glowing dan flawless gitewww...hehehe
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: