BRAND V'ASIA,

PRODUK KURUS TERBARU DARI V'ASIA

Thursday, July 06, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua...
Amacam lepas raya ni? Haritu masa puasa semua pakat slim melim kan...Lepas raya semua dah naik berat badan penangan daripada open house yang berderet penuh kelendar huhuhuhu...Saya pun rasa macam lain macam je berat sekarang ni...Kalau dapat makan langsung tak beringat...yela raya kan setahun sekali je...Betul-betul fokus menikmati juadah hehehe...Tapi korang tak perlu risau sebab v'asia ada keluarkan PRODUK KURUS TERBARU

Sebenarnya produk ni sama je dengan produk yang sebelum ini tapi ada tambahan bahan untuk kesan yang lebih umphhhh...Yang lebih menarik dulu dalam bentuk sachet tapi sekarang ia dikeluarkan dalam bentuk botol yang korang akan dapat shaker sekali


PRODUK KURUS TERBARU DARI V'ASIA

Ada yang bertanya kepada saya kalau mengandung boleh tak ambil produk ni?? Jawapannya adalah tidak boleh sama sekali...Korang peknen kan tak perlulah nak diet-diet...Korang kena makan banyak-banyak sebab kena supply khasiat pada baby korang tu...Janganla risau sangat kalau gemuk sebab kesihatan baby lebih afdal untuk dipelihara berbanding bentuk badan korang...Bantuk badan tu korang fikir lepas baby selamat keluar nanti hokeyy

Haaaaa....Tapi kalau yang tanya boleh ke ibu menyusui makan produk ini jawapannya adalah sangat boleh....Maka,selepas korang bersalin tu...masa tu korang mesti risau sebab muka dan badan dah agak chubby-chubby sikit kan...So,korang boleh ambil produk ini untuk mengembalikan bentuk badan korang kepada asal. Produk ni boleh diambil oleh ibu yang menyusui bayi. Dannnn...sebelum saya terlupa,kalau korang sedang haid @ nifas pun tiada masalah untuk ambil produk ni...

PRODUK KURUS TERBARU DARI V'ASIA

Senang dah sekarang kalau nak bancuh...Masukkan je dalam shaker yang dah diletakkan air mengikut sukatan dan shake it...siapppp ...boleh terus minum ye...Kalau rasa nak turunkan berat badan dengan cara sihat boleh try produk ni sebab ia dibuat menggunakan 100% buah...Lebih baik ambil produk gini daripada makan pil kurus tawww...Lebih selamat....


Khasiat PRODUK KURUS TERBARU DARI V'ASIA :
šŸ‘Menurunkan berat badan dengan membakar lemak
šŸ‘Membantu mengatasi masalah perut buncit dan memberi rasa kenyang
šŸ‘Merangsang sistem penghadaman serta mempermudahkan sistem pelawasan
šŸ‘Meningkatkan kadar metabolisme dan mengawal paras kolestrol
šŸ‘Membuang lebihan angin dan mengurangkan kesan stretchmark

šŸ‘Kandungan kolagen dan vitamin C pula bertindak sebagai antioksida yang membantu mengekalkan kecantikan, kelembapan dan keanjalan kulit

Setakat ini 2 produk ni je yang baru masuk iaitu Apple Fiber Extra dan Orange Fiber Extra. Kalau ada yang lain masuk saya akan update korang taw...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: