PROMOSI

PROMOSI BEG CUN MURAH GILA

Wednesday, July 05, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum korang...
Maaflah haritu cakap nak injin turbo tapi tak turbo pun...Lepas 3 produk update dah pancit pasalnya banyak order produk homemade masuk so tak terkejar nak update produk kat sini...Ni curi masa sikit sebelum masuk tidur nak bagitahu korang saya ada jual satu beg ni...Serius comel beg ni...Kalau korang jenis suka yang sempoi-sempoi patut grab beg ni


PROMOSI BEG CUN MURAH GILA

Maaf lagi sekali sebab tetiba nak cerita pasal beg kat group produk kecantikan sebab saje je nak promote la kekononnya...Sebab suka sangat beg ni tu yang nak ajak korang pun beli beg ni...Kalau korang nak la kan...Harga tak mahal pun...Tak sampai RM30 pun taw....Huhuhu...Serius murah dan best beg ni

PROMOSI BEG CUN MURAH GILA

Comelkan korang...Saya beli beg ni untuk letak pakaian & pampers anak-anak kalau nak pergi jalan-jalan. Senang letak satu tempat sandang je kat belakang huhuhu...Agak-agak malas nak sandang boleh je kalau nak jenjet je sebab memang multifunction ala-ala handbag gitewww...


PROMOSI BEG CUN MURAH GILA

PROMOSI BEG CUN MURAH GILA


Warna-warna pilihannya pon cun-cun...Nampak simple dan elegent gitu...Saya memang jenis suka yang simple-simple taknak nampak sopan santun sangat sebab anak-anak kecil lagi kan...Kalau sopan santun sangat mau anak sorang ke timur sorang ke barat sat g huhuhuhuhu...Tak dan nak kejar dalam mood sopan santun kikiki...

Serius berbaloi beli beg ni...Murah-murah harga kasih sayang je saya bagi...Stok pun dah tak banyak dah...Serius lagi murah dari bazar raya or chowkit uoolllsssss....Tapi saya tak buat COD @ self pickup taw...semua saya pos...Charge pos semenanjung RM8 san sabah/sarawak RM12 sahaja...Jom grab sebelom pinishhh uooolllsssss....
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: