PRODUK MEKAP

RHOMLON EYEBROW PENCIL BRUSH

Friday, July 07, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum gojes2 semua....
Hai korang...Jap tenggelam...jap timbul sekarang ni eh...Hahahaha...busy betul nih lepas-lepas raya ni...Raya belum habis lagi taw korang...open house sana-sini uollllsss...Harini nak share kat korang RHOMLON EYEBROW PENCIL BRUSH

Haaaaa....Korang yang kaki tengok live mekaup mesti kenal eyebrow ni kan...Selalu MUA2 pakai eyebrow nih...Eyebrow ni dah siap ada berus sekali tau senang korang nak sikat-sikat bulu kening korang bagi nampak lagi kemas dan teratur...


RHOMLON EYEBROW PENCIL BRUSH

RHOMLON EYEBROW PENCIL BRUSH

RHOMLON EYEBROW PENCIL BRUSH

Keistimewaan :
Rhomlon eyebrow pencil...
🌸 Easy to blend
🌸 Nice colour
🌸 Preferred by most MUA
🌸2 Type available
🌸Rhomlon Eyebrow Panjang
code DARK BROWN
code WINE BROWN
🌸Rhomlon Eyebrow Pencil With Brush
code DARK BROWN(AVAILABLE)

Haaaa...dah habis...tu je saya nak share ngan korang sambil-sambil kejar anak saya tulis entry ni taw...hahaha...Adehhhh...tercungap-cungap wehhhh....
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: