PRODUK SCRUB & SABUN

SABUN BUMEBIME

Thursday, July 20, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua...
Pin pinnnn...Hi korang,saya nak buat update express ni...nak cepat sebab anak nak p jumpa doktor so saya tepek je sedikit info pasal SABUN BUMEBIME


SABUN BUMEBIME

Kalau korang nak tahu SABUN BUMEBIME ni tengah viral sekarang ni..mana-mana tempat semua orang dok ceritapasal sabun ni...Berebut-rebut orang nak beli sebab katanya sabun ni boleh buat magic...Betul ke??? Saya tak dapat nak mengesahkannya sebab banyak sangat pula produk yang nak di testing...sat g jadi bahan uji kaji pula badan saya ni...huhuhu

Korang jangan tanya kat saya "kak,betul ke sabun ni magic? akak dah try?" ada beribu2 produk yang saya jual takkan saya nak try semua dik non oiiii...janganlah tanya soalan gini kat saya ye sayang2 semua...Jom kita baca apa yang hebatnya SABUN BUMEBIME ni sat...

BUMEBIME (Magic Natural Soap) 
Diperbuat drpd ⤵️
❤minyak buah2an ❤madu ❤minyak kelapa

Antara kelebihannya ialah ⤵️
✅memutihkan bahagian tubuh 
✅menghilangkan parut 
✅menananggalkan sel kulit mati
 ✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk 
✅menghilangkan streat mark 
✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v
✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!


SABUN BUMEBIME

❤Berat 100gram

Dah habis baca kann? Best tak? Huhuhu...tepuk poket tanya hati...Harga saya letak kat sini siap2 sebab sabun ni memang akan meletop2 orang dok wasap tanya harga...So saya letak harga siap2 hokeyyy...wasap saya untuk tanya stok & beli sahaja...

HARGA : RM18(exc postage)
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: