BRAND ZM BEAUTY,

SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1

Thursday, July 06, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semuaaaa....
Dengan penuh semangat saya nak tulis satu entri pasal SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1...Produk ini totally 100% homemade organik dibuat oleh saya...Firstime ni dengar set penjagaan wajah 8in1 hehehe...

Sebelum itu saya nak tekankan disini produk ini tiada KKM @ halal sebab saya bukan kilang besar. Produk ini akan saya proses bila ada order sahaja. Produk ini saya dah jual hampir setahun tetapi secara kecil-kecilan sahaja dengan kawan-kawan group


SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1


Terdapat 8 jenis produk dalam SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1 ini ya...Saya akan terangkan satu persatu fungsinya...Produk ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit. Ia adalah 100% organik daripada bahan semulajadi...Tiada bahan kimia digunakan. Proses pembuatannya pun dirumah sahaja secara manual...So,terpulang kepada korang untuk mencuba @ tidak

SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1

Apa yang terdapat dalam SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1?

1) Sabun muka Organik (boleh pilih nak sabun apa)
Pilihan sabun :
~ Sabun Kopi
~ Sabun Oat
~ Sabun Koko
~ Sabun Greentea
~ Sabun Greentea + Oat
~ Sabun Kunyit
~ Sabun Madu + Kunyit
~ Sabun Madu Asli
~ Sabun Kopi + Kunyit

* Gunakan setiap kali cuci muka

2) Scrub Kopi organik ( untuk muka )
Scrub ini berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati,mencerahkan wajah,melicin dan melembutkan kulit wajah,menghilangkan kesan jerawat dan jeragat juga merawat masalah kulit kusam secara natural

* Gunakan seminggu 3 kali

3) Toner Organik
Toner ini berasaskan gabungan Air mawar asli dan gliserin untuk menegang dan melembabkan kulit wajah daripada kekeringan serta memberi pelindungan dari sinaran cahaya matahari...Toner in datang dalam botol mist...so korang terus je psssttt2 kan...tak perlu gosok dengan kapas dah ye...

* Gunakan setiap kali selepas cuci muka 

4) Krim Siang Organik
Krim siang ini dibuat menggunakan bahan natural seperti olive oil,aloe vera dan madu dengan gabungan extract whitening dan vanila untuk memberi kelembapan pada kulit dan memperbaiki tekstur kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan kesilapan menggunakan produk yang mempunyai bahan kimia

* Guna pada waktu siang sebelum mengenakan mekap 

5) Serum organik
Serum organik digunakan waktu malam sahaja sebelum tidur. Serum ini dihasilkan daripada gabungan Air mawar asli,olive oil,aloevera dan gliserin. Semua bahan yang terkandung dalam serum ini adalah 100% bahan natural tanpa bahan kimia. Korang akan rasai kelembutan wajah setiap kali bangun dari tidur selepas menggunakan serum ini. Serum ini mampu menghilangkan jerawat pasir dan menghilangkan parut jerawat 

* Guna sebelum masuk tidur

6) Krim kunyit
Krim kunyit ini dipakai malam hari selepas menggunakan serum. Tapi pastikan serum dah betul-betul meresap ke dalam kulit baru apply krim kunyit. Krim kunyit ini juga 100% organik menggunakan kunyit asli mampu merawat jerawat dan mencerahkan kulit. Krim ini mengandungi whitening extract dan vanila...Warnanya nampak kuning tapi tidak akan menguningkan muka sangatpun taw...dan baunyapun sangat sedap macam aiskrim vanila...nyum nyummm

* Guna sebelum masuk tidur

7) Lipscrub Organik
Lipscrub organik ini berfungsi untuk merawat masalah bibir kusam,kering,pecah-pecah dan sebagainya. Mengandungi pelbagai vitamin dan mineral semulajadi yang terhasil dari gabungan Gula,madu,vitamin E,Olive oil,papermint,lavender...Scrub ini berperisa strawberry mampu mengembalikan warna asal bibir korang serta melembut dan juga melembabkan bibir korang pinkish ala-ala korea

8) Lipbalm Organik
Dan yang terakhir sekali adalah lipbalm organik. Lipbalm organik ini digunakan sejurus selepas korang scrub bibir korang guna lipscrub okey...Korang akan terkejut dengan bibir korang yang munggil selepas rawat dengan lipscrub dan lipbalm organik ini...Tiada lagi bibir kering,pecah-pecah dan kusam. Lipbalm ini juga adalah 100% menggunakan bahan organik...tiada masalah jika tertelan sebab zero bahan kimia...kanak-kanak juga boleh guna...Selain ia selamat digunakan ia juga membantu melembabkan bibir korang dengan bantuan olive oil dan vitamin E

ADA LAGI SATU !!!!!
DAPATKAN SPAN LEMBAB PEMBERSIH MUKA SECARA PERCUMA UNTUK SETIAP PEMBELIAN SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1


SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1

SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1

SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1

SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1

SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1

Ini adalah antara testimoni terbaru customer yang menggunakan produk organik saya. Totally yang datang mencuba produk saya adalah mereka yang tersilap pilih produk kat luar sana dan kecewa dengan produk yang ada bahan kimia. So,mereka dengan rela hati ingin mencuba menggunakan produk yang 100% menggunakan bahan semulajadi. Dan syukur Alhamdulillah mereka serasi dan suka dengan produk ini

Apa yang istimewanya tentang produk organik ini adalah ia tidak akan merosakkan kulit even korang terskip pakai. Ia adalah natural dan tiadak akan memberi effect buruk pada kulit korang. Bezanya bila pakai produk organik ini adalah korang akan rasa sejuk dan selesa je pakai produk ini walaupun saya tiada meletakkan apa-apa bahan yang memberi effect menthol...Produk ini tidak akan membuatkan korang rasa pedih @ panas @ mengelupas...Bagi saya menggunakan produk organik membuatkan hati rasa tenang dan puas

Macam biasalah...produk organik biasanya akan mengambil masa yang lama bergantung pada jenis kulit juga. Tapi yang pasti ia tidak akan merosakkan kulit 100% for sure. bagi mereka yang berniat nak back to natural saya sangat suggest untuk mencuba SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1 dengan harga istimewa cuma RM100 sahaja untuk 8 jenis produk

Buat pengetahuan korang...produk percubaan ini ada tersedia dalam bekas yang besar untuk beli secara retail. maksud saya beli satu-satu. Sebab saya takde buat set besar...Yang sei inipun saya sekadar sediakan atas permintaan mereka-mereka yang ingin mencuba...Senang beli satu set katanya...Hehehehe...Saya harap semua orang faham dengan penerangan saya dan apa yang saya sajikan dapat memberi manfaat kepada semua...

SET PERCUBAAN PENJAGAAN WAJAH ORGANIK HOMEMADE 8IN1 ini tahan untuk sebulan@lebih  penggunaan
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: