PRODUK MEKAP

SYOK FOUNDATION

Tuesday, July 18, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Bismillah...
Assalammualaikum kawan-kawan semua...sedara mara...makcik2 pakcik2...Lama nau saya tak masuk untuk update blog ni...Bukan apa korang...saya ni busy betul sampai tak sempat nak menaip kat sini...Tapi harini saya singgah jap untuk update satu foundation terbaru yang diberi nama SYOK FOUNDATION ...kikiki...ni kalau tak syok ni taktau la saya nak nyorok kat mana sat g


SYOK FOUNDATION

Macam biasalah saya akan share sikit info pasal produk review ni bagi senang korang nak beli...Sebelum beli mesti nak kena tahu info kan...Kang terus beli je tapi tak rasa syok mau barang yang korang beli tu jadi perhiasan di bibir meja solek kang huwahahahaha...

Antara kelebihan SYOK FOUNDATION adalah mudah untuk apply ke muka...Takdelah korang ambil masa sangat kat depan cermin bila nak touch up...Lebih2 lagi kalau dah lewat nak p kerja kannn....

SYOK FOUNDATION ni ada spf60 ye...SPF ni bertindak untuk memberi perlindungan kepada muka uolllsss daripada pancaran sinaran matahari...lalu menambahkan pancaran sinaran mata abang2 sado ke wajah uolllssss...Opsss...apa ngko merepek ni jah oiiii...huhuhuhu...sorry ya,cek gurau ja...

Selain itu...Baca kat bawah....
~ Foundation terbukti tidak berminyak, tidak bercapuk dan bertindak seperti bedak
~ Menutup segala cela, jeragat,jerawat,parut jerawat dan liang pori terbuka
~ Tekstur halus dan lembut
~ Kesan glowing seawal seminit
~Tahan selama 2-3bulan 

Berat/isi kandungan :
7 gram


SYOK FOUNDATION

Ada 3 tone warna ya adik2 sayang...Korang pilihlah ikut citarasa tona kulit korang...Saya tak berani nak pilihkan...nanti kena kecam hahaha...Mari pilih...mari pilih...hahaha

🌹Extra light
🌹Light

🌹Medium
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: