BRAND PERFUME ARTIS,

YEAY YEAY NEELOFA PERFUME DAH SAMPAI

Saturday, July 08, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua...
YEAY YEAY NEELOFA PERFUME DAH SAMPAI...Hahaha tengok tajuk pun serius macam over...Sorryla eh awak-awak semua...Saya memang over sikit...Yela,dah ramai yang dok tanya bila perfume si Neelofa ni nak masuk??? Haaaa bila dah masuk apa lagi over happy la gamaknya kannnn...Sape haritu yang dok tanya2 tu dah boleh order dah taw....wasap2 sini meh...


YEAY YEAY NEELOFA PERFUME DAH SAMPAI

Pehal mata Neelofa tu terlelap-lelap menghayati perfume tuh? Wangi sangat ke??? Gila tak wangi korang...Hahahaha...serius wangi korang...Bau nya sweet2 fruity...Lembut je ala2 ladies...Sangat ringan harumannya dan takkan sakit hidung bila korang pakai...


YEAY YEAY NEELOFA PERFUME DAH SAMPAI

Selalunya orang yang wasap saya cari perfume akan tanya saya kategori perfume ni...Ni saya habaq siap-siap nahhh...Neelofa Perfume ni adalah dalam kategori EDP berkapasiti 30ml hehehe...Bau semerbaknya akan bertahan selama 12jam...dan selepas itu baunya akan tinggal ekor2 je..(ekor2 pun bauannya masih mempersona hehehe)


YEAY YEAY NEELOFA PERFUME DAH SAMPAI

Neelofa perfume ada sijil halal ya...Pastu ia halalan toyyiba yang boleh bawa solat...Toksah korang risau sah ke tak solat kalau pakai perfume ni...Jawapannya saya bagi siap2 kat sini..."Boleh bawa solat hokeyyy" Halal dan suci gitew...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: