BRAND BEE VENOM,

BEE VENOM GOLD COFFEE

Sunday, August 13, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Selamat pagi uollllssss...Saya doakan semua sihat-sihat aja pagi ni ya...Pagi ni saya nak review sikit pasal BEE VENOM GOLD COFFEE. Janganlah terkejut korang...Selalu dengar produk skincare je yang bee venom...sekarang kopi pun pakai bee venom...huhuhu

BEE VENOM GOLD COFFEE

Bee Venom Gold Coffee + Vit C
🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

Uollllsssss...BEE VENOM GOLD COFFEE ni ada vitamin C taw...Korang tahukan vitamin c ni sangat-sangat baik untuk cantikkan kulit supaya cerah berseri...gebu gebas dan campak jauh-jauh julit kusam. BEE VENOM GOLD COFFEE ni bukan setakat ada vitamin c sahaja...tapi padat dengan vitamin c bermakna kapasiti vitamin c dalam BEE VENOM GOLD COFFEE adalah ditahap maksimum mengikut keperluan kulit

KEBAIKAN BEE VENOM GOLD.
🐝merupakan minuman kopi pracampuran diadun khusus dengan formula terbaik untuk mereka yang mementingkan penjagaan kulit
🐝Ia juga membantu menghilangkan parut-parut lampau, kesan melecur atau terbakar selain memberikan warna ‘pinky’ semulajadi kulit, memerahkan bibir, membuatkan mata sihat bersinar serta membekalkan kelembapan optimum pada kulit kering
🐝Nano kolagen 500,000mg pula mampu menembusi
sel-sel dan dapat bertindak dengan pantas berbanding dengan kolagen yang biasa didapati di pasaran
🐝Juga mengandungi madu yg dapat membantu, Anti-penuaan, Antiseptik, Pengawet, meningkatkan imuniti dan mengurangkan kolestrol

Nampak macam best je...harus try ni sebab ada madu uolllssss...apa-apa produk kalau guna madu mesti hasil awesome tau...jom kita try BEE VENOM GOLD COFFEE sekali tengok...hehehe


Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...


BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: