PRODUK WANGIAN

DIANZ PERFUME

Saturday, August 12, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hai korang...Dah sarapan ke???
Ada tak yang masih belum kenal brand Dianz pixy?? Rasanya semua orang kenal kottt...Produk yang dipercayai keberkesanannya...dah banyak dah produk bawah brand Dianz pixy ni...Baru-baru ni baru launching DIANZ PERFUME  yang diberi nama DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME...

DIANZ PERFUME

♡GRAND NEW LAUNCHING♡
For your information DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME ni difomulasikan dari perancis. Ada satu jenis wangian sahaja iaitu wangian epal yang sangat asyik dan memukau

DIANZ perfume dengan wangian apple dan ada profesional signature yang di ukir cantik pada botol samgat istimewa...Setiap belian perfume akan dapat sabun mandi pewangi apple sebagai FREE GIFT..

DIANZ PERFUME

Dianz perfume ini adalah waterbase ya...tiada alkohol langsung dan semestinya mesra solat. Ia sesuai diguna oleh lelaki dan wanita. Serius wangi dan memukau...Harga mampu milik jangan risau ya...Wangiannya boleh bertahan pada pakaian sehingga 2 hari dan bertahan atas kulit sehingga 8 jam...So...memang wangi jela korang kalau pakai Dianz Perfume ni taw...

Semalam baru masuk store dan sekejap je dah surut ...Korang kalau memang Dianz lover boleh dapatkan segera sebab perfume ni limited edition...hanya 30k sahaja akan dikeluarkan...bila dah habis maka tak dapatlah korang nak beli nanti huhuhuhu...

DIANZ PERFUME

Isi kandungan :
30ml

Jom rebut DIANZ PERFUME cepat sebelum habis...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: