BRAND MOLLY,

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Wednesday, August 16, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hi gojes...I'm in the house...hehehe...pagi-pagi dah godek blog...Hari ni saya nak membebel pasal produk untuk gurgirl eh...semua wanita-wanita satu dunia boleh guna produk ni...Untuk apa guna??? Khas untuk Encik suami tersayang...oh yeah!!! hahaha...Mempersembahkan...MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY...hehehe

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Siapa tak kenal produk miss V brand Molly...rasanya semua orang kenal kot...sebab produk ni memang hot & spicy...kalau masuk store kejap je licin,mesti ada je yang gigit jari bila nak order stok habis huhuhu...

Produk ni khas untuk miss V tau...jangan lah korang pssstttt buat perfume badan pula...hehehe...tapi kalau emergency perfume badan takde apa salahnya sebab bau MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY ni memang perghhhhh...merecik baunya...Macam ada kat ladang strawberry gamaknya...So kalau guna ofkoz la takde dah rasa asyam-asyam bila lalu depan orang...opssss...hehehe

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Kali ni Kak molly kita buat Set travel miss v perfume untuk mudah dibawa kemana sahaja. Tiada apa-apa perubahan dengan yang pek lama tau...cuma yang berubah adalah packaging sahaja...bagi mudah korang nak selit dalam handbag

FUNGSI MISS V PERFUME
✔Menghilangkan senggugut
✔Melancarkan period
✔Menghilangkan hitam di celahan
✔Menghilangkan buasir
✔Menghilangkan lendir
✔Mengetatkan Miss V
✔Menjalinkan hubungan suami isteri
✔Menghilangkan bisul
✔Menghilangkan jerawat
✔Menghilangkan gatal-gatal
✔Wangi berpanjangan
✔Menghilangkan keputihan

Wowwww...banyak kelebihan dalam 1 botol comel lote ni rupanya...Orang yang dah pernah pakai mesti tau...yela kan...kalau belum try macamana nak tahu...jangan dok tersengeh-sengah baca testimoni orang...kalau tersengeh-sengeh ok lagi...yang cakap "ekelehhhh yo yo oooo je..." haaaa...itu no no no...belum cuba belum tau...dah cuba sure jatuh hati...Boleh letak dalam handbag...korang pergi toilet dah selesai hajat kasi pssstttt2 sekali hokey...hehehe

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Ok lah cukup setakat ni bebelan saya untuk MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY. Korang yang tak pernah try wajib dapatkan...Harga sure mampu milik...Tarik sikit je dari gaji korang tu hehehe...Apa-apapun jangan terus beli je...buat bajet bulanan dulu...kang dek nak beli MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY tak dapat pula bayar duit kereta huhuhuhu...Wangi dah wangi dah tapi kereta kena tarik (gurau je tawww)

BUAT JENAMA SENDIRI

-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: