BRAND NURRAYSA,

NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK

Tuesday, August 15, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hi uolsssss...Selamat pagi semua...harini pagi-pagi saya dah belek-belek blog sebab nak update pasal produk NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK sebab ramai yang tanya saya..Saya ada jual tapi tak perasan yang saya tak letak info kat blog ni pasal NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK ni...huhuhu...Apa sa???

NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK

Set Skincare Nurraysa Beauty Trial Pack mengandungi semua produk kecantikan kulit Nurraysa Beauty dengan harga pek permulaan (trial pack). Sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencuba produk Nurraysa Beauty

Set Skincare Full Set ini mengandungi :
Sabun kolagen Nurraysa
Miracle Whitening Spray
Treatment Serum
UV Cream

Haaaa korang...dalam set trial ni ada 4 barang taw...Saya nak tunjukkan cara nak pakai...takut nanti tersalah cara muka naik jerawat tak pasal-pasal kami yang kena huhuhu...

Tak semua produk sesuai dengan kita...itu korang kena hadam lumat-lumat hokey...so,sebelum korang nak guna apa-apa produk jangan terus tergopoh gapah nak guna semua...

Mua-mula korang guna sabun dulu dalam masa 2minggu...Sabun ni akan bertindak keluarkan semua macam masalah kulit korang...Kalau dulu tersalah guna produk ia akan bantu pulih kan kepada asal...So,korang kena bertabahlah untuk menyabun muka selama 2 minggu...jangan guna barang yang lain dulu hokey

NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK
~iklan jap hehehe~

Selepas 2 minggu korang dah boleh guna barang yang lain ye...Barang apa??? Alamak korang nihhh...lupa letew...niha Miracle Whitening Spray,Treatment Serum dan UV Cream. Tapi korang jangan terus mendadak nak tepek semua taw...Korang guna sikit-sikit dulu...Ala-ala teaser filem gitew hahaha

"ekelehhhh...dah beli tapi tak bagi guna...ape kes???" eh...no no no...bukan saya tak bagi guna la korang...tapi saya nak ajar korang guna dengan cara yang terbaik...cara ni supaya kulit korang dapat dipulihkan secara lembut dan natural...Kang terperanjat beruk pula sel-sel kulit korang dengan kehadiran apa sa?? nih huhuhu...Tapi kalau korang rasa cara yang saya ajarin ni tak releven dengan korang,korang boleh ikut cara korang okehh...peace yo huhuhuhu...

Itu jela review NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK yang sempat saya bebelkan untuk korang baca...Korang yang tersinggah tanpa sengaja kat blog ni bolehlah jalan-jalan window sopink kat sini ye....

BUAT JENAMA SENDIRI

-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: