PRODUK SCRUB & SABUN

PEK TERBARU RED BELLA BODY WASH 2017

Saturday, August 05, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum korang...
Lamanya rasa tak berceloteh kat sini...Maaflah...saya agak busy kebelakangan ni...Harini nak tepek satu produk baru kat sini...Sebenarnya produk ni bukan baru tapi diperbaharui...Siapa tak kenal RED BELLA BODY WASH ??? Kali ni ada keluaran yang terbaru iaitu RED BELLA BODY WASH 3 X EFFECT SLIMMING...Keluaran yang terbaru ni lebih auummm daripada yang lama....PEK TERBARU RED BELLA BODY WASH 2017 lebih efektif daripada yang lama...

PEK TERBARU RED BELLA BODY WASH 2017

Kalau korang nak tahu dalam banyak-banyak produk kurus,produk kurus ni yang paling sempoi...Mandi jer dah boleh kurus...huhuhu...RED BELLA WHITENING & 3X CONTOURING BODY WASH Kini kembali mengganas dengan kuasa 3x ganda kurus !!! Ya 3x ganda ! Formula upgrade yg lebih efektif !

Ramai yang tanya betul ke boleh kurus dengan mandi je??? Kalau tak cuba memang tak dapat nak rasa...nak cerita lebih-lebih nanti orang cakap bohong pula kan...Setakat ni memang dah banyak testimoni yang terbuki RED BELLA BODY WASH ni mampu memberi result positif kepada orang yang nak kurus tapi takut nak makan pil dan malas nak berdiet...Korang boleh tinjau-tinjau website @ FB hq ye....

.
.
" BEST guna BW ni kzu guna masa dalam pantang Fatha ritu ..luka jari makan ayaq pun cepat elok 😍 
.
.
Jam, cincin, gelang, seluar tang peha dh longgar yakmat..tinggal perut sikit lagi..hehe...baru seminggu guna..tak berani beli baju raya lagi "

.
.
Kami dh mandi dah..tapi terasa seluar longgar. .selalu pakai atas pusat. .ni dah 2 hari asyik nk londeh je. .

BUAT JENAMA SENDIRI

Macam biasa lah ye...setiap apa yang kita pakai kenalah istiqomah...bukan pakai sekali dah amik tali tape nak ukur berapa inci yang kurang hukhukhuk...Kalau macam tu tutuplah kilang produk kurus yang lain dek penangan Red Bella Body Wash...

Apa-apapun terpulang pada citarasa masing masing nak cari solusi untuk kuruskan badan...Saya sekadar mencadangkan sahaja... 
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: