PRODUK WANGIAN

PERFUME PARADISE EXCLUSIVE

Friday, August 11, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hai hai hai korang...Korang pernah dengar tak pasal PERFUME PARADISE EXCLUSIVE? Ramai orang dok cari perfume ni kat saya tapi masa tu belum ada lagi...tapi la ni dah ada dah korang yang tanya tu boleh terus roger2 saya eh...

PERFUME PARADISE EXCLUSIVE

Bila sebut Exclusive je mesti semua orang dah ketaq2 poket kan...nak tanya harga pon rasa takut...Hehehe...Tapi kali ni exclusive ini terletak pada kualiti PERFUME PARADISE EXCLUSIVE bukan pada harga taw korang...Saya yakin harganya memang mampu milik dan sangat rugi kalau korang tak grab...Sebab bau sebijik macam perfume yang mahal2 wehhh...Harga??? Saya bagi klu jela eh hehee...tak sampai RM50 pon korang...Ni perfume favourite Mua Bella'z yang dia dok habaq dalam live mekap tu...Memang seyes wangi...

PERFUME PARADISE EXCLUSIVE

( HER )
šŸŽˆGUCCI FLORA
šŸŽˆLA VIE EST
šŸŽˆVIVA LA JUICY
šŸŽˆINCANTO SHINE 
šŸŽˆAMOR AMOR CACHAREL
šŸŽˆCHERRY IN THE AIR 
šŸŽˆCERISIER PRINCESSE 
šŸŽˆMIDNIGHT FANTASY BRITNEY SPEARS 
šŸŽˆROSE ESSENTIAL BVLGARI 
šŸŽˆAPPLE BLOSSOM BODY SHOP 
šŸŽˆBOMBSHELL VICTORIA SECRET
( HIM )
šŸŽˆSTARWALKER MONT BLANC 
šŸŽˆLEGEND MONT BLANC 
šŸŽˆICON DUNHILL

PERFUME PARADISE EXCLUSIVE

šŸŒ·Perfume pilihan ramai
šŸŒ·Perfume tahan wangi lebih 72 jam
šŸŒ·Perfume mesra solat
šŸŒ·Perfume ni ada 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM
šŸŒ·Perfume yang baunya sebijik bau original yang beratus ringgit tu

Korang jangan tanya pula kenapa kat list saya tak cukup 30pilihan wangian...pasainya saya pilih yang terbaik untuk korang pilih...yang tiada dalam senarai tu memang saya tak ambil...hehehe...Jom ber PERFUME PARADISE EXCLUSIVE uollllsssss...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: