BRAND ZM BEAUTY,

PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY

Sunday, August 20, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hi korang...selamat pagi...dah 2 hari tak update pape kat sini...masa terbatas sebab anak-anak demam...Kalau anak-anak demam ni macam biasalah kan...semua nak menempek kat ibunya huhuhuhu...Harini saya nak share satu PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY. Produk ni adalah 100% organik ya...korang tak perlu takut untuk mencuba sebab for sure ia tidak akan merosakkan @ memberi effect buruk pada kulit muka korang...

PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY

Dalam set rawatan ni ada 2 barang je taw...ada sabun kunyit + madu dan krim kunyit. For your info set rawatan kulit kering ini adalah produk muslim dan dibuat secara homemade...100% suci dan organik

Apa yang istimewa tentang produk ini adalah sabun kunyit madu menggunakan kunyit asli,madu asli,gliserin dan minyak zaitun...Kunyit berfungsi sebagai antibakteria yang mampu menghilangkan kesan-kesan jerawat dan menghalang pertumbuhan jerawat

PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY

Madu pula berfungsi sebagai bahan pelembab yang sangat effective untuk melembabkan serta menegangkan kulit. Selain itu gliserin pula berfunsi sebagai bahan pelembab dan pelindung kulit daripada sinar uv dan olive oil sangat bagus untuk mencantikkan kulit kerana ia mampu menghilangkan kesan jerawat,parut dan jeragat

PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY

Krim kunyit ini dihasilkan menggunakan kunyit asli...warna krim ini juga adalah warna asli kunyit tanpa sebarang perwarna tiruan...bukan menggunakan kunyit goreng ikan tu taw...hehehe. Dalam krim ini mengandungi air mawar,aloevera,gliserin dan bees wax yang digabungkan untuk menghasilkan satu krim muka yang mampu merawat masalah kulit kering

Kenapa korang wajib cuba PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY ni?
~ 100% organik
~ Tiada kesan sampingan jangka panjang
~ 100% bebas kimia
~ Selamat
~ Murah
~ Efektif

PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY

Saya letak 1 je testimoni kat sini...Korang kalau nak tengok testimoni lagi boleh tengok di zuraini.com ya...Kat sana banyak info tentang produk organik dan testimoni...Saya harap PRODUK KHAS RAWAT KULIT KERING BY ZM BEAUTY dapat membantu mereka yang mengalami masalah kulit kering...


BUAT JENAMA SENDIRI

-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: