PRODUK MEKAP

SUIKONE BLUSHER

Friday, August 11, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hai korang2 semua...Maaflah dah lama tak update...Macam biasalah saya ni tak cukup masa nak bersosial sebab jadi supermom sepanjang masa hahaha...Harini saya nak update pasal SUIKONE BLUSHER yang tengah hot & spicy sangat ni hehehe...

Korang mesti pernah dengar kan produk SUIKONE BLUSHER ni kan...Alaaaaa yang Mua Bella'z pakai tu...Kan kan kan...cantik kannnn...hehehe...Sekarang SUIKONE BLUSHER ni dah mendarat kat store kami so uolllssss bolehla order...Sebelum tu kita baca dulu manfaat-manfaat yang terkandung dalam produk ni...Jommmm...

SUIKONE BLUSHER

🌸 Dirumus dengan mineral untuk tampak kulit lebih berseri dan natural tanpa makeup
🌸 Bahan natural membuatkan kulit anda berseri-seri
🌸 1 kod yang sesuai dan masuk untuk semua kulit (cerah ☞ tanned)

SUIKONE BLUSHER

Kenapa anda perlu ada Suikone blusher?
❤️ Tahan lama (6 - 8 jam tanpa perlu touch up).
❤️ Sesuai untuk semua jenis kulit.
❤️ Easy to wear, hanya dab dab dengan sponge yang disertakan
❤️ Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
❤️ Hasil yang natural, pipi kemerahan dan glowing
❤️ Jimat masa dan mudah blend
❤ Tak perlu pening nak pilih kod warna blusher yang sesuai dengan warna kulit 
❤ Look tetap nampak natural 
❤ Pilihan Artis & MUA profesional

Haaaa....best tak? Best kannnn...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: