BRAND ZAPE NATURAL BEAUTY,

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Thursday, August 17, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Demi memenuhi kata-kata saya untuk buat 4 entri harini saya berusaha juga untuk memenuhkan kuota huhuhu...Terkejar-kejar rasanya tapi puashati la dapat membebel lebih harini...Sebagai entri terakhir untuk harini ni saya nak review sikit pasal foundation yang best gila pakai tapi orang mungkin kurang perasan dengan kehadirannya...Oleh sebab tu harini saya nak cerita sikit pasal ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE...Sebelum saya membebel sampai ke bulan baik kita pas gambar dulu untuk korang peratikan pernah tak korang tengok produk ni...

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Apaaa??? Tak pernah??? Huhuhu...itu normal dikkk...berapa ramai orang dalam dunia ni kan...mana boleh nak cover semua untuk tahu tentang kewujudan ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni kan...betoii tak...

Oleh kerana itulah saya disini untuk canang-canangkan pasal foundation ni...Firstly saya nak bagitahu yang produk ni ada KKM dan GMP hehehe...Itu satu kelebihan utama produk ni...

Kelebihan ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE :
~Spektrum yang luas dengan SPF30
~ Waterproof
~Bebas iritasi
~ Antipenuaan
~ Anti radang & hidration
~ Anti jerawat
~ Anti pigmentasi
~ Bukan komedogenik
~ Kawalan sebum/minyak pada kulit

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Mungkin korang tak perasan yang produk ni selalu ada dalam live make-up by MUA2 kat Malaysia ni...ada kemungkinan korang terlepas pandang @ korang memang tak layan live make-up kan...Haaa...kat situlah selalunya mereka bagi review tentang ke"best"an produk ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Saya pernah sekali tengok demo MUA tu lepas pakai produk ni dia cucur muka dengan air paip...wallaweyyy mekap tu langsung tak luntur...And the amazing is mekap diorang nampak lebih canting dan glowing...Ini juga salah satu kelebihan ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni iaitu waterproof

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Cer tengok diorang pakai ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE flawless habis walaupun sebelum mekap nampak signature sana sini(parut jerawat bagai...kikiki) memang produk ni full coverage dan korang tak perlu risau nak pilih kode yang sesuai dengan kulit korang...pasainya ia adalah auto-tone...semua warna kulit boleh masuk hokeyyy

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Saya rasa kalau korang nak lagi tahu tentang keberkesanan produk ni baik korang tinjau-tinjau FB founder produk ni...tapi saya rasa dah penuh dah ...tak leh add lagi dah...tapi korang boleh follow...mereka rajin buat live makeup guna ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni...cer korang skodeng sekali mesti korang jatuh hati dengan produk ni...seriously flawless uollllssssss....

Saya taknak cerita panjang-panjang...nanti orang cakap saya gebang pula...Korang boleh follow FB Zamri Badaruddin atau page mereka @zape beauty untuk info lebih lanjut...Tapi kalau korang nak beli produk Zape Natural Beauty boleh juga beli kat saya takde masalah...mana-mana pun sama je hokey...

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Apa-apapun pilihan terletak pada poket korang...Serius harga mampu milik kalau nak comparekan dengan kualitinya yang super duper awesome..."belum cuba belum tau tauuuu"..Moh le try ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE...yahoooo...berjaya selesaikan misi 4 entri harini...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: