LightBlog

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Korangggg....rindu pula rasanya nak celoteh kat sini. Harini saya nak tepek barang yang ramai sekali tanya saya ada jual tak...Pasaipa diorang tanya??? Pasainya dengar-dengar cerita produk ni memang power untuk wanita yang mementingkan kesempurnaan. So jom kita cerita pasal PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Terkejut mak tengok harganya uollllssss...Huhuhu,takpe mahal sebab guna ni satu je boleh cover semua kesihatan dalaman dan luaran sekaligus dik...dah boleh tolak tepi suppliment lain tu...ada orang makan produk vitamin,pastu makan pula produk kurus...tambah lagi dengan collagen...lagi tambah dengan produk penjagaan miss v dan tah apa-apa produk lagi...kadang tu sampai tercicir-cicir makan dek terlalu banyak nak makan hahaha...ada juga yang siap buat jadual untuk makan semua suppliment tuh...

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Tapi dengan Pink Lady korang boleh lupakan semua keperitan untuk telan banyak-banyak suppliment tu semua sebab makan Pink Lady sahaja akan cover semua dari atas sampai bawah...dari luar sampai dalam...Itu sebablah harganya agak exclusive. Kalau di tolak dan ditambah dengan semua suppliment yang banyak-banyak korang telan tu,korang boleh compare dengan harga 1 Pink Lady uollllssss....

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Ramai yang telah mencuba dan ramai yang repeat order gara-gara kehebatan Pink Lady yang tak akan korang ketahui kalau korang tak cuba...dah cuba for sure korang akan repeat sebab yang gelap jadi cerah...yang kendur jadi terangkat...yang leper jadi bulat...yang gemuk jadi kurus...dan banyak lagi akan jadinya huhuhu...tak dan saya nak tulis sebab terlalu banyak manfaat yang korang leh dapat daripada Pink Lady Body Perfection ni

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA
~ meh baca kat sini manfaatnya ~

Namapun dah Body Perfection kan,ofcozz lah akan buat diri kita perfect. Ada customer yang cakap dengan 1 botol je dah boleh nampak perubahannya...tapi semua tu atas keizinanNya,kita hanya merancang betul tak...tapi yang penting sesiapa yang ingin mencuba produk Pink Lady perlu bersikap positif dan yakin bahawa kita mencari solution untuk memperbaiki diri kita bukan untuk merubah ciptaan Allah...gitewww....

Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA


Isi kandungan :
60biji(kapsul)

Kepada sesiapa yang berminat untuk beli roger-roger la ek...Peringatan kepada semua orang bahawa pihak HQ tidak pernah membuat sebarang promosi selain harga RM280 ini...dan pihak HQ juga telah declare bahawa mereka tidak akan bertanggungjawab diatas pembelian selain daripada harga yang ditetapkan sekiranya produk tersebut tidak berkesan...so...apa-apapun pilihan terletak pada tangan korang...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Yuhuuuu...hai darling2 semua...Macam tersenyap tanpa sengaja kat sini sebab busy pergi siapkan tempahan. Ni saya lari jap sebab nak update pasal VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT nih. Produk ni produk homemade 100% organik so korang tak perlu risau nak guna...Ia adalah alternatif untuk menyembuhkan selsema dan batuk cara traditional

VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Korang perasan tak orang tua-tua kalau anak selsema dan batuk diorang pergi dapur ambil bawang putih then diorang titik(ketuk/hancurkan/tumbuk) pastu letak dalam minyak kelapa pastu sapu kat dada dan tapak kaki anak mereka. Haaaa itu zaman dulu punya cerita,zaman sekarang ni bila anak-anak batuk selsema ibu bapa tak pergi dapur cari bawang putih dah...yang diorang cari adalah kunci kereta sebab nak bawa anak pergi klinik hehehe
Sebenarnya ramai yang share petua tentang manfaat bawang putih untuk merawat selsema dan batuk ni,korang boleh google. Garlic balm ini ni dimodenkan untuk memudahkan ibu bapa...takde la susah payah nak ketuk-ketuk bawang putih lagi dah lepas ni...Buka penutup then apply...tiada risiko tertumpah @ meleleh kan...

VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Bak kata pepatah "tak lapuk dek hujan,tak lekang dek panas" petua ini masih releven untuk digunakan sebab saya sendiri telah gunakan kepada anak saya sebab anak saya alah kepada ubatan moden. Alhamdulillah ia berhasil dan serasi dengan mereka

Fungsi Garlic Balm :
~ Merawat selsema
~ Merawat batuk
~ Merawat kahak
~ Merawat asma
~ Membuang angin
~ Merawat gatal-gatal ringan
~ Menghangatkan badan 
~ Merawat kembung perut

Cara guna :
Sapu balm dibahagian tapak kaki,dada,belakang,tulang rusuk,bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki)...Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak korang dah tidur,takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata huhuhu

VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Disclaimer :
Garlic balm ini adalah 100% homemade,tiada bahan terlarang @ bahan kimia yang terkandung dalam balm ini. Tiada sebarang penggunaan essential oil didalam balm ini. Ia adalah 100% menggunakan bawang putih asli dan minyak zaitun. Ini adalah alternatif perawatan secara traditional,jika sakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor
Kepada yang berminat untuk menjadi agent,adalah sangat dialu-alukan sebelum kuota penuh...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...pssstttt harini saya nak cerita pasal keharmonian rumahtangga taw...Bila cakap nak cerita bab rumahtangga ni banyak aspek tapi saya nak sentuh bab dalam bilik punya huhuhuhu...Maaflah kalau saya over tapi biasalah kan nak review produk wanita tak boleh nak cakap over kang orang tak tahu pula nanti kan...Harini nak cerita pasal FIIRA GEL ERAT RAPAT yang baru je mendarat masuk stor

FIIRA GEL ERAT RAPAT

FIIRA GEL ERAT RAPAT ni wajib untuk kaum hawa dapatkan bagi mereka yang ada masalah dalam hubungan intim. Yang tiada masalahpun still boleh gunakan dengan tujuan untuk menambahkan ke"aummmm"an korang di ranjang. Jom kita layan apa yang hebat sangat tentang FIIRA GEL ERAT RAPAT ni....Bukan sahaja untuk mencengkam tetapi FIIRA GEL ERAT RAPAT dapat membantu merawat masalah utama wanita iaitu keputihan yang mengakibatkan hubungan intim menjadi hambar

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Kenapa anda perlukannya ?
~Ketat dalam Masa yg pantas 
~Menyuburkan anda
~Menambah rasa sensitif
~Membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
~Daya Mencengkam pasangan anda seakan-akan di malam pertama
~Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan menopause dan bersih 
~Dihasilkan dari sumber Herba² terpilih, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia(oral sex boleh je ) 

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Cara penggunaan :
√ Picit 2 titik dihujung jari. Kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam Miss V. 
√ Biarkan selama 15 saat. Lepas 5 minit boleh bersama dan lihat kesan serta merta.. 
√ Nak pkai Setiap Hari pun Bolehhh.. 
Sgt bgus utk merawat dalaman dan membarsihkan sisa kotoran di dlm faraj..

Produk ini adalah untuk mereka yang sudah berkahwin sahaja ya...Yang belum kahwin no no no...tak boleh beli taw...Kalau nak beli boleh ...tapi kahwin dulu huhuhu...Buat kaum adam bolehlah tolong beli untuk isteri...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hai korang...sihat ke harini???Ke rasa lesu-lesu lagi dek penangan malam tadi kikiki...(gurau je taw) Harini saya nak update pasal satu produk yang meletup-letup dipasaran sekarang ni. Produk ni adalah produk kedua selepas produk pertama yang juga meletup-letup...bersusun orang beli...Mengeluh abam posmen nak hantar parcel banyak2 hehehe...Taknak buang masa saya akan teruskan update pasal HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI...ahaaa...namanya lebih kurang je dengan produknya yang pertama kan...si LEMONEX tu...hehehe

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Siapa yang taknak jadi dambaan suami tu mungkin ada masalah dalam rumahtangga mereka. Lumrah kehidupan orang yang berumahtangga akan sentiasa mengharapkan perhatian daripada pasangan. Tapi kalau asyik kita je yang mendambakan sang suami tapi sang suami tak dambakan kita sedih beb...lebih kurang macam bertepuk sebelah tangan pon ada @ bahasa yang lebih kasarnya kita yang terhegeh-hegeh melukut ditepi gantang giteww... huhuhu...kalau dah sampai tahap ni memang dah parah sangat dah nih...baik kita cari solution untuk tangani masalah ni

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Hermonex adalah satu minuman tambahan untuk menangani masalah wanita yang kadang-kadang ada kekurangannya. Ada yang perasan dan ada yang tak perasan....dan yang paling haru ada yang buat-buat tak perasan sampai suamipun makan hati...yang ni lagi sedih beb

Untuk mengurangkan kesedihan tu saya sahre kelebihan Hermonex ni kat korang...Korang tarik nafas panjang-panjang baru baca...then hadam lumat-lumat,paku kuat-kuat kat dalam hati tu,kita kasi renovate diri kita bagi cik somi tak berkedip mata tengok kita hahahaha...Moh le baca kelebihan yang ada dalam setiap hirupan Hermonex ni...Sebelum saya lupa saya bagitahu dulu...Hermonex ni berperisa coklat yang ummmmm dapnye...hehehe

KELEBIHAN HERMONEX:
~ Membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama dengan pasangan
~ Mengetatkan Miss V
~ Menegangkan payudara
~ Menganjalkan punggung
~ Menyelesaikan masalah keputihan Miss V
~ Memulihkan kulit yang kering & merekah
~ Menjadikan kulit semakin gebu & lembut
~ Menghilangkan jeragat & jerawat
~ Memberi tenaga dalaman wanita sepanjang hari
~ Badan lebih segar & ringan
~ Menghilangkan kesan parut kecil & hitam kesa dicelah-celah badan
~ Menambah susu badan ibu
~ Minuman terbaik ibu ketika pantang/selepas bersalin

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Haaaa...belanja satu pic jarak dekat serbuk coklat itu dilambakkan dalam air...betapa nikmatnya lahaiii...kalau ikutkan hati nak pejam mata then buka mata dah ada Hermonex depan mata ni untuk terus dihirup hahaha...boleh ke gitu?? Banyak sangat tonton drama admin ni sampai berangan-angan nak dapat servis macam anak raja kikiki...Kompom2 la takkan dapat servis macam gitu sebab Hermonex ni kena beli dulu baru leh hirup hehehe

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Hirup jangan sebarang hirup beb,kena tahu cara minum juga...Nanti ada yang bedal sampai sehari 3 4 kali berganda-ganda saiz nasi lemak tuh saya tak tau ya...huhuhu...Gambar atas ni saya ada letakkan cara yang betul untuk consume Hermonex. Korang perlu ikut cara yang betul dan konsisten untuk dapatkan hasil yang optimum. Tolong jangan tembak saya kalau baru 2 hari minum dah bising "apa ni somi saya takde pon dambakan saya" nanti saya hantar boom pula kat korang huhuhuhu(kita main boom2 pulak nanti)Bawa-bawa bersabar ye sayang-sayang...don't panic..

Nak makan apa-apa produk pon korang kena istiqomah...kena konsisten...Kalau pagi ambil pukul 8pagi pastikan selama korang consume produk tu ambil masa yang sama...Takdelah sistem dalam badan korang terkejut-kejut...ini tak,kejap pukul 8,kejap pukul 10,kejap pukul 5 petang...pastu cuti 3 hari hahaha...ajar perut korang terima hermonex tetap masa..cukup masa bagi dia Hermonex...the next day pon masa yang sama...so,mereka bersedia berkerja untuk Hermonex korang tu hokeyyy...Tulis panjang-panjang ni korang faham ke idokkk??

Ada lagi satu info berkaitan Hermonex yang saya tak sebut lagi. Kalau mereka yang dalam pantang sangat digalakkan untuk mengambil Hermonex ni sebab ia dapat membantu menghasilkan susu badan yang banyak. Selain itu minuman Hermonex dapat mengembalikan kecergasan dan mengembalikan tenaga kepada mommies lepas melahirkan. Yela kan...bersalin tentu-tentulah habis tenaga...lepas tu nak jaga diri dalam pantang lagi...nak jaga baby lagi...kalau baby first ok lagi...kalau baby ke 6 acano tu...hehee...semua tu perlu di ambil kira...Kita nak pakai badan kita lama beb,kesihatan dalam pantang sangat-sangat penting untuk dijaga...Yang bukan dalam pantang pun kena jaga juga tau...Kena cakap terang-terang,kang ada pula yang habaq dalam hati orang dalam pantang jew ke yang kena jaga kesihatan ...sob sob...

Rasanya itu je kot info yang menarik tentang HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI. Cuma saya nak pesan kalau korang minum masa dalam pantang kurangkan buat muka comel kat cik abang taw...kesian dia...Gigih dia pangkah kelander hari-hari sambil berkata-kata dalam hati"bila lah si Milah ni nak habis pantang huhuhu(bukan nama sebenar)"...Thank's korang sudi singgah

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN

Assalammualaikum....
Wink...wink...Morning uollllssss...Harini nak update pasal TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN. Saya rasa macam dah lama dah produk ni masuk dalam pasaran tapi harini baru sampai turn teh ni nak kena update kat sini...huhuhu...kesian dia ketinggalan zaman...tapi takpe,kita update jela mana taw ada juga yang masih belum tahu pasal produk ni

TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN

Haaaa ni dia TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN yang saya cakap tadi. Dalam 1 peket ni ada 10 uncang. Setiap uncang boleh rendam dalam air panas sebanyak 1.5 liter. Tapi kalau korang nak minum pastikan air rendaman tu dah suam-suam kuku. Jangan hirup masa tengah panas taw,bukan sebab panas je tapi nanti tekak akan rasa perit. Korang rendam lebih kurang dalam 10minit then boleh alihkan uncangnya keluar dari rendaman. Kemudian biar air teh tu sejuk sikit baru minum

Buat pengetahuan korang,TEA RERAMA ORIGINAL WARISAN dikeluarkan oleh syarikat Minyak Belacak Warisan. Ingat tak??? Sebelum ni syarikat ni pernah keluarkan minyak belacak dengan sabun yang viral tentang keberkesanannya.Now,mereka keluarkan TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN pula. Teh rerama ini adalah cara alternatif @ tradisional digunakan untuk membantu mengubati & merawat masalah kesihatan. Apa yang istimewanya tentang TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN ini adalah salah satu ramuannya adalah stevia yang semua orang pun tahu manfaatnya
.
"Apa kelebihan TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN ni?"
~ Mematikan sel-sel kanser
~ Membantu untuk menyembuh penyakit 3 serangkai iaitu jantung,kencing manis dan darah tinggi
~ Membantu menyembuhkan denggi
~ Membantu masalah usus seperti gastrik, sembelit dan cirit-birit
~ Membantu masalah penghidap asma
~ Membantu untuk menghindarkan dari ketumbuhan dalaman seperti tyroid dan cyst
~ Membantu menghilangkan migrain & sakit kepala
~ Membantu menghilangkan resdung & alergi
~ Membantu menyembuhkan luka dalaman & dapat melancarkan haid
~ Menurunkan kadar kolestrol
~ Berkualiti dan dijamin berkesan dan masa 3 hari pengambilan
~ Sesuai diambil oleh semua peringkat umur

Banyak juga ya kelebihannya. Nampak macam biasa-biasa je tapi memang hebat penangannya. Saya biasa dah dengar orang cerita pasal teh rerama yang katanya bagus untuk kesihatan secara natural. Ia bukan khas untuk orang tua-tua je taw...orang muda-mudapun boleh minum...Bak kata orang mencegah lebih baik daripada merawat...Betul tak korang???

So,apa kata kita try sepeket tengok betul ke TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN ni hebat...Atau boleh belikan untuk mak ayah kat kampung nun...Or whateverla kan...siapapun boleh minum...Harga??? Tak mahal mana pun korang...harga mampu milik sesangat hehehe...
.

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

BELLEZA COLLAGEN NEW EDITION

Assalammualaikum....
Hai uolllssss....I'm back to update sesuatu disini...Saya nak bagitahu korang ni yang Belleza sekarang keluarkan BELLEZA COLLAGEN NEW EDITION taw....yang bestnya kalau new edition ni mesti is better then yang lama kannnn...BELLEZA COLLAGEN NEW EDITION ! 2X GANDA LEBIH BERKESAN DARI YANG LAMA ...Haaa kan...tengok tuh 2 kali ganda lebih berkesan uollllssss

Semua orang pun tahu Sofieya Beauty punya produk semuanya ohsem-ohsem belaka...semua produknya laku keras...Then bukan collagen sahaja tau,skincare ada,susu ada,foundation ada dan banyak lagi korang boleh skodeng di Facebook HQ

BELLEZA COLLAGEN NEW EDITION

Keluaran terbaru daripada Sofieya Beauty , Belleza Collagen New EDITION ! Diulang sekali lagi 2X GANDA KESANNYA BERBANDING YG LAMA ... khas buat anda yang mahukan kulit putih gebu seluruh badan

Siapa yang perlu ambil BELLEZA COLLAGEN NEW EDITION ni???

~ INGINKAN KULIT PUTIH . Tiada lagi masalah kulit berbelang/ berhitam manis / bercoklat seksi / bersawo matang / berkuning langsat ataupun tona kulit tidak sekata seangkatan.

~ INGINKAN KULIT MUDA REMAJA . Disebabkan faktor panas hangat lit-lit , garis-garis halus(tanda penuaan) semakin jelas kelihatan . Keanjalan kulit kian menipis, membuatkan diri terasa lebih berumur.
.
~ INGINKAN MAKEUP YG NATURAL . Terpaksa make up yang light bila kulit semakin cantik . Sapu-sapu foundation , bedak dan lipstik - siap !

Sesiapa yang dah try macam-macam produk tapi tak serasi boleh try BELLEZA COLLAGEN NEW EDITION ni meh roger saya

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH

Assalammualaikum....
Hi korang...muncul lagi saya untuk hari ini,baru beberapa hari sudah saya ada update pasal jamu nenek balqis kan...kali ni pula saya nak update pasal JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH. Yela kan...tak kan nak makan jamu je,yang disana perlu dicuci juga baru mantap hasilnya right? hehehe...

JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH

Haaa inilah rupanya JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH yang tengah viral sekarang ni...Belum habis orang cerita pasal kehebatan jamu dah muncul pula pencuci wanitanya...tapi ok juga sebab memang dau benda ni saling memerlukan ye tak? hehehe

JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH

See...ni adalah salah satu testimoni terawal yang kami dapat. Benda yang baik takpayah tanya orang mesti support kan...Rugi weh kalau tak grab...Hargapun tak mahal mana,masih boleh dikatakan mampu milik...bukan nak beli setiap hari kan...hehehe

JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH

KEBAIKAN JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH
-Mengetatkan Faraj Dengan Segera
-Menghilangkan Kegatalan & Keputihan
-Mencerahkan Bahagian Tengah Vagina
-Memberi Haruman Yang Tahan Lama
-Membunuh Bakteria & Kulat
-Merawat Keputihan
-Memulihkan Luka Selepas Bersalin
-Boleh Digunakan Oleh Remaja
-100% Organik & Selamat Digunakan
-Sesuai Untuk Wanita Aktif & Ketika Haid
-Meningkatkan Keinginan Bersama
-Miss V Lebih Segar, Lembut & Gebu
-Sesuai Untuk Kegunaan Harian

JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH

CARA GUNA JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH :
~PICITKAN SEDIKIT PADA TAPAK TANGAN,
~CAMPURKAN DENGAN SEDIKIT AIR.
~KETIKA MANDI GOSOK PADA MISS V 
~CUCI DENGAN AIR SEPERTI BIASA

Note :-
UNTUK KESAN LEBIH BAIK,GUNAKAN 
RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN DALAMAN
DARI JAMU NENEK

In Sya Allah sesiapa sahaja yang pakai akan berpuashati dengan kualiti JAMU NENEK BALQIS PERAWAN WASH ni sebab banyak manfaat dalam 1 produk...Moh le grab satu sayang-sayang oiiii...


BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MIXIU MASCARA ALA ANZALNA

Assalammualaikum....
Hi korang...lagi sekali saya bersiaran nak update pasal satu maskara ni...Maskara ni dah lama sebenarnya di pasaran tapi baru sekarang saya nak update...hehehe boleh kan...MIXIU MASCARA ALA ANZALNA,haaaa ni dia mascara yang saya nak update,mesti ada yang dah pernah pakai...

MIXIU MASCARA ALA ANZALNA

Korang yamg tak kenal anzalna meh saya bagitaw yang matanya cantik siotttt...mungkin sebab itu guna nama anzalna untuk promote mascara ni hikhikhik. Korang jangan salah faham taw...kan ada tulis kat situ "ala anzalna" means bulu mata korang akan cantik ala-ala anzalna bila pakai MIXIU MASCARA ALA ANZALNA ni...Hokeyyy

MIXIU MASCARA ALA ANZALNA
(Stunning Cream Mascara)
✔ 2 in 1 {nutrition+curling}
✔ New batch expired 2019
✔ waterproof
✔Containt plant extracts
✔ Amazing eyelashes charming

MIXIU MASCARA ALA ANZALNA
Keistimewaan MIXIU MASCARA ALA ANZALNA
~ Waterproof 
~ Tak comot langsung
~ Memanjangkan bulu mata
~ Melebatkan bulu mata
~ Melentikkan bulu mata
~ No panda eyes
~ Tak perlu lagi bulu mata palsu
~ Tak perlu pengepit bulu mata
~ Senang dicuci
~ Wudhu friendly
~ All in 1 tak perlu 2 stick mascara

Bestkannn...Yang dah perah pakai mesti tahu bestnya guna mascara ni...Jom tambah koleksi mekap box kita...hehehe

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

KISS BEAUTY BLACK MASK

Assalammualaikum....
Yuhuuu...Hai korang korang semua...nak update KISS BEAUTY BLACK MASK ni bagi korang yang jenis muka banyak blackhead @ whitehead memang saya suggest sangat pakai ni. Sekali pakai dah nampak kesannya...Banyak gila daki-daki tersumbat tu dia sedut huhuhu

KISS BEAUTY BLACK MASK

Black mask ni special sangat sebab ada whitening complex..
Mampu tanggalkan black n whitehead dengan jayanya tanpa rasa sakit, lepas pakai kulit muka rasa ringan & segar je...Kulit pun makin cerah 
Jom kita layan apa lagi yang special pasal KISS BEAUTY BLACK MASK...
~ Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda
~ Dibuat dengan bahan semulajadi
~ Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda
~ Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda
~Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 
~ Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah

KISS BEAUTY BLACK MASK

Cara Penggunaannya : 
~ Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir)
~ Tarik keluar perlahan-lahan dari bawah ke atas setelah 20-30 minit

Amacam? best kan masker ni...Harganya pun murah...tak sampai RM20 pun...then boleh pakai banyak kali tau...rugi siapa tak grab

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)