PRODUK MISS V

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Saturday, September 23, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...pssstttt harini saya nak cerita pasal keharmonian rumahtangga taw...Bila cakap nak cerita bab rumahtangga ni banyak aspek tapi saya nak sentuh bab dalam bilik punya huhuhuhu...Maaflah kalau saya over tapi biasalah kan nak review produk wanita tak boleh nak cakap over kang orang tak tahu pula nanti kan...Harini nak cerita pasal FIIRA GEL ERAT RAPAT yang baru je mendarat masuk stor

FIIRA GEL ERAT RAPAT

FIIRA GEL ERAT RAPAT ni wajib untuk kaum hawa dapatkan bagi mereka yang ada masalah dalam hubungan intim. Yang tiada masalahpun still boleh gunakan dengan tujuan untuk menambahkan ke"aummmm"an korang di ranjang. Jom kita layan apa yang hebat sangat tentang FIIRA GEL ERAT RAPAT ni....Bukan sahaja untuk mencengkam tetapi FIIRA GEL ERAT RAPAT dapat membantu merawat masalah utama wanita iaitu keputihan yang mengakibatkan hubungan intim menjadi hambar

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Kenapa anda perlukannya ?
~Ketat dalam Masa yg pantas 
~Menyuburkan anda
~Menambah rasa sensitif
~Membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
~Daya Mencengkam pasangan anda seakan-akan di malam pertama
~Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan menopause dan bersih 
~Dihasilkan dari sumber Herba² terpilih, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia(oral sex boleh je ) 

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Cara penggunaan :
√ Picit 2 titik dihujung jari. Kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam Miss V. 
√ Biarkan selama 15 saat. Lepas 5 minit boleh bersama dan lihat kesan serta merta.. 
√ Nak pkai Setiap Hari pun Bolehhh.. 
Sgt bgus utk merawat dalaman dan membarsihkan sisa kotoran di dlm faraj..

Produk ini adalah untuk mereka yang sudah berkahwin sahaja ya...Yang belum kahwin no no no...tak boleh beli taw...Kalau nak beli boleh ...tapi kahwin dulu huhuhu...Buat kaum adam bolehlah tolong beli untuk isteri...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: