PRODUK BREAST,

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Friday, September 22, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hai korang...sihat ke harini???Ke rasa lesu-lesu lagi dek penangan malam tadi kikiki...(gurau je taw) Harini saya nak update pasal satu produk yang meletup-letup dipasaran sekarang ni. Produk ni adalah produk kedua selepas produk pertama yang juga meletup-letup...bersusun orang beli...Mengeluh abam posmen nak hantar parcel banyak2 hehehe...Taknak buang masa saya akan teruskan update pasal HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI...ahaaa...namanya lebih kurang je dengan produknya yang pertama kan...si LEMONEX tu...hehehe

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Siapa yang taknak jadi dambaan suami tu mungkin ada masalah dalam rumahtangga mereka. Lumrah kehidupan orang yang berumahtangga akan sentiasa mengharapkan perhatian daripada pasangan. Tapi kalau asyik kita je yang mendambakan sang suami tapi sang suami tak dambakan kita sedih beb...lebih kurang macam bertepuk sebelah tangan pon ada @ bahasa yang lebih kasarnya kita yang terhegeh-hegeh melukut ditepi gantang giteww... huhuhu...kalau dah sampai tahap ni memang dah parah sangat dah nih...baik kita cari solution untuk tangani masalah ni

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Hermonex adalah satu minuman tambahan untuk menangani masalah wanita yang kadang-kadang ada kekurangannya. Ada yang perasan dan ada yang tak perasan....dan yang paling haru ada yang buat-buat tak perasan sampai suamipun makan hati...yang ni lagi sedih beb

Untuk mengurangkan kesedihan tu saya sahre kelebihan Hermonex ni kat korang...Korang tarik nafas panjang-panjang baru baca...then hadam lumat-lumat,paku kuat-kuat kat dalam hati tu,kita kasi renovate diri kita bagi cik somi tak berkedip mata tengok kita hahahaha...Moh le baca kelebihan yang ada dalam setiap hirupan Hermonex ni...Sebelum saya lupa saya bagitahu dulu...Hermonex ni berperisa coklat yang ummmmm dapnye...hehehe

KELEBIHAN HERMONEX:
~ Membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama dengan pasangan
~ Mengetatkan Miss V
~ Menegangkan payudara
~ Menganjalkan punggung
~ Menyelesaikan masalah keputihan Miss V
~ Memulihkan kulit yang kering & merekah
~ Menjadikan kulit semakin gebu & lembut
~ Menghilangkan jeragat & jerawat
~ Memberi tenaga dalaman wanita sepanjang hari
~ Badan lebih segar & ringan
~ Menghilangkan kesan parut kecil & hitam kesa dicelah-celah badan
~ Menambah susu badan ibu
~ Minuman terbaik ibu ketika pantang/selepas bersalin

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Haaaa...belanja satu pic jarak dekat serbuk coklat itu dilambakkan dalam air...betapa nikmatnya lahaiii...kalau ikutkan hati nak pejam mata then buka mata dah ada Hermonex depan mata ni untuk terus dihirup hahaha...boleh ke gitu?? Banyak sangat tonton drama admin ni sampai berangan-angan nak dapat servis macam anak raja kikiki...Kompom2 la takkan dapat servis macam gitu sebab Hermonex ni kena beli dulu baru leh hirup hehehe

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Hirup jangan sebarang hirup beb,kena tahu cara minum juga...Nanti ada yang bedal sampai sehari 3 4 kali berganda-ganda saiz nasi lemak tuh saya tak tau ya...huhuhu...Gambar atas ni saya ada letakkan cara yang betul untuk consume Hermonex. Korang perlu ikut cara yang betul dan konsisten untuk dapatkan hasil yang optimum. Tolong jangan tembak saya kalau baru 2 hari minum dah bising "apa ni somi saya takde pon dambakan saya" nanti saya hantar boom pula kat korang huhuhuhu(kita main boom2 pulak nanti)Bawa-bawa bersabar ye sayang-sayang...don't panic..

Nak makan apa-apa produk pon korang kena istiqomah...kena konsisten...Kalau pagi ambil pukul 8pagi pastikan selama korang consume produk tu ambil masa yang sama...Takdelah sistem dalam badan korang terkejut-kejut...ini tak,kejap pukul 8,kejap pukul 10,kejap pukul 5 petang...pastu cuti 3 hari hahaha...ajar perut korang terima hermonex tetap masa..cukup masa bagi dia Hermonex...the next day pon masa yang sama...so,mereka bersedia berkerja untuk Hermonex korang tu hokeyyy...Tulis panjang-panjang ni korang faham ke idokkk??

Ada lagi satu info berkaitan Hermonex yang saya tak sebut lagi. Kalau mereka yang dalam pantang sangat digalakkan untuk mengambil Hermonex ni sebab ia dapat membantu menghasilkan susu badan yang banyak. Selain itu minuman Hermonex dapat mengembalikan kecergasan dan mengembalikan tenaga kepada mommies lepas melahirkan. Yela kan...bersalin tentu-tentulah habis tenaga...lepas tu nak jaga diri dalam pantang lagi...nak jaga baby lagi...kalau baby first ok lagi...kalau baby ke 6 acano tu...hehee...semua tu perlu di ambil kira...Kita nak pakai badan kita lama beb,kesihatan dalam pantang sangat-sangat penting untuk dijaga...Yang bukan dalam pantang pun kena jaga juga tau...Kena cakap terang-terang,kang ada pula yang habaq dalam hati orang dalam pantang jew ke yang kena jaga kesihatan ...sob sob...

Rasanya itu je kot info yang menarik tentang HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI. Cuma saya nak pesan kalau korang minum masa dalam pantang kurangkan buat muka comel kat cik abang taw...kesian dia...Gigih dia pangkah kelander hari-hari sambil berkata-kata dalam hati"bila lah si Milah ni nak habis pantang huhuhu(bukan nama sebenar)"...Thank's korang sudi singgah

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: