BRAND HONEY GLOW

HONEY GLOW LOSYEN PEMUTIH

Tuesday, September 05, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hi korang...lama tak bersiaran...busy nau...sekarangpun busy gak tapi singgah jap kat sini nak bagitahu korang HONEY GLOW LOSYEN PEMUTIH yang orang asyik tanya bila nak masuk tu dah sampai dah...sebenarnya dah lama sampai tapi tak sempat nak bagitahu kat sini....saba yola kan...

HONEY GLOW LOSYEN PEMUTIH

Korang tahu kan sebelum ni dah ada keluar sabun penanggal daki daripada brand yang sama macamni...semua orang dah tahu kehebatan sabun honey glow yang khabarnya boleh memutihkan celah-celah bedah yang menghitam akibat daki berkepul-kepul tu huhuhu...korang boleh baca SINI untuk info lanjut pasal sabun honey glow tu

Produk dibawah nama honey glow ini adalah produk khas untuk mencerahkan kulit dalam masa yang singkat. Saya pernah tengok satu video orang ni pakai sabun honey glow memang menjadi wehhhh...nampak perbezaan warna kulitnya...Tapi kalau korang pakai tak menjadi jangan hantar boom pulak kat saya sebab saya cerita base on apa yang saya lihat

Begitu juga dengan HONEY GLOW LOSYEN PEMUTIH ni...Ia juga berfungsi untuk mencerahkan kulit . Kalau pakai dengan sabun lagi woww la hasilnya...Losyen ni mudah digunakan...just apply pada tempat yang korang nak cerahkan...Losyen ni senang nak bawa kemana-mana,just selit je dalam handbag korang tuh kan hehehe...

Apa-apa pun pilihan terletak pada tangan korang...Nak cantik memang kena belanja lebih sikit la kan...then kena try n error...bukan semua produk serasi dengan kita kan...kadang tu ada yang dah try beratus-ratus produk...mungkin yang ke 150 baru jumpa yang serasi...huhuhu...yang ni betul-betul haru,ntah berapa kali la menangis kat bucu katil huwwaaaa...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: