BRAND KISS BEAUTY

KISS BEAUTY BLACK MASK

Monday, September 11, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Yuhuuu...Hai korang korang semua...nak update KISS BEAUTY BLACK MASK ni bagi korang yang jenis muka banyak blackhead @ whitehead memang saya suggest sangat pakai ni. Sekali pakai dah nampak kesannya...Banyak gila daki-daki tersumbat tu dia sedut huhuhu

KISS BEAUTY BLACK MASK

Black mask ni special sangat sebab ada whitening complex..
Mampu tanggalkan black n whitehead dengan jayanya tanpa rasa sakit, lepas pakai kulit muka rasa ringan & segar je...Kulit pun makin cerah 
Jom kita layan apa lagi yang special pasal KISS BEAUTY BLACK MASK...
~ Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda
~ Dibuat dengan bahan semulajadi
~ Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda
~ Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda
~Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 
~ Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah

KISS BEAUTY BLACK MASK

Cara Penggunaannya : 
~ Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir)
~ Tarik keluar perlahan-lahan dari bawah ke atas setelah 20-30 minit

Amacam? best kan masker ni...Harganya pun murah...tak sampai RM20 pun...then boleh pakai banyak kali tau...rugi siapa tak grab

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: