PINK LADY,

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Saturday, September 30, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Korangggg....rindu pula rasanya nak celoteh kat sini. Harini saya nak tepek barang yang ramai sekali tanya saya ada jual tak...Pasaipa diorang tanya??? Pasainya dengar-dengar cerita produk ni memang power untuk wanita yang mementingkan kesempurnaan. So jom kita cerita pasal PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Terkejut mak tengok harganya uollllssss...Huhuhu,takpe mahal sebab guna ni satu je boleh cover semua kesihatan dalaman dan luaran sekaligus dik...dah boleh tolak tepi suppliment lain tu...ada orang makan produk vitamin,pastu makan pula produk kurus...tambah lagi dengan collagen...lagi tambah dengan produk penjagaan miss v dan tah apa-apa produk lagi...kadang tu sampai tercicir-cicir makan dek terlalu banyak nak makan hahaha...ada juga yang siap buat jadual untuk makan semua suppliment tuh...

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Tapi dengan Pink Lady korang boleh lupakan semua keperitan untuk telan banyak-banyak suppliment tu semua sebab makan Pink Lady sahaja akan cover semua dari atas sampai bawah...dari luar sampai dalam...Itu sebablah harganya agak exclusive. Kalau di tolak dan ditambah dengan semua suppliment yang banyak-banyak korang telan tu,korang boleh compare dengan harga 1 Pink Lady uollllssss....

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Ramai yang telah mencuba dan ramai yang repeat order gara-gara kehebatan Pink Lady yang tak akan korang ketahui kalau korang tak cuba...dah cuba for sure korang akan repeat sebab yang gelap jadi cerah...yang kendur jadi terangkat...yang leper jadi bulat...yang gemuk jadi kurus...dan banyak lagi akan jadinya huhuhu...tak dan saya nak tulis sebab terlalu banyak manfaat yang korang leh dapat daripada Pink Lady Body Perfection ni

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA
~ meh baca kat sini manfaatnya ~

Namapun dah Body Perfection kan,ofcozz lah akan buat diri kita perfect. Ada customer yang cakap dengan 1 botol je dah boleh nampak perubahannya...tapi semua tu atas keizinanNya,kita hanya merancang betul tak...tapi yang penting sesiapa yang ingin mencuba produk Pink Lady perlu bersikap positif dan yakin bahawa kita mencari solution untuk memperbaiki diri kita bukan untuk merubah ciptaan Allah...gitewww....

Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA


Isi kandungan :
60biji(kapsul)

Kepada sesiapa yang berminat untuk beli roger-roger la ek...Peringatan kepada semua orang bahawa pihak HQ tidak pernah membuat sebarang promosi selain harga RM280 ini...dan pihak HQ juga telah declare bahawa mereka tidak akan bertanggungjawab diatas pembelian selain daripada harga yang ditetapkan sekiranya produk tersebut tidak berkesan...so...apa-apapun pilihan terletak pada tangan korang...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: