BRAND ORIGINAL WARISAN,

TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN

Wednesday, September 20, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Wink...wink...Morning uollllssss...Harini nak update pasal TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN. Saya rasa macam dah lama dah produk ni masuk dalam pasaran tapi harini baru sampai turn teh ni nak kena update kat sini...huhuhu...kesian dia ketinggalan zaman...tapi takpe,kita update jela mana taw ada juga yang masih belum tahu pasal produk ni

TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN

Haaaa ni dia TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN yang saya cakap tadi. Dalam 1 peket ni ada 10 uncang. Setiap uncang boleh rendam dalam air panas sebanyak 1.5 liter. Tapi kalau korang nak minum pastikan air rendaman tu dah suam-suam kuku. Jangan hirup masa tengah panas taw,bukan sebab panas je tapi nanti tekak akan rasa perit. Korang rendam lebih kurang dalam 10minit then boleh alihkan uncangnya keluar dari rendaman. Kemudian biar air teh tu sejuk sikit baru minum

Buat pengetahuan korang,TEA RERAMA ORIGINAL WARISAN dikeluarkan oleh syarikat Minyak Belacak Warisan. Ingat tak??? Sebelum ni syarikat ni pernah keluarkan minyak belacak dengan sabun yang viral tentang keberkesanannya.Now,mereka keluarkan TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN pula. Teh rerama ini adalah cara alternatif @ tradisional digunakan untuk membantu mengubati & merawat masalah kesihatan. Apa yang istimewanya tentang TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN ini adalah salah satu ramuannya adalah stevia yang semua orang pun tahu manfaatnya
.
"Apa kelebihan TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN ni?"
~ Mematikan sel-sel kanser
~ Membantu untuk menyembuh penyakit 3 serangkai iaitu jantung,kencing manis dan darah tinggi
~ Membantu menyembuhkan denggi
~ Membantu masalah usus seperti gastrik, sembelit dan cirit-birit
~ Membantu masalah penghidap asma
~ Membantu untuk menghindarkan dari ketumbuhan dalaman seperti tyroid dan cyst
~ Membantu menghilangkan migrain & sakit kepala
~ Membantu menghilangkan resdung & alergi
~ Membantu menyembuhkan luka dalaman & dapat melancarkan haid
~ Menurunkan kadar kolestrol
~ Berkualiti dan dijamin berkesan dan masa 3 hari pengambilan
~ Sesuai diambil oleh semua peringkat umur

Banyak juga ya kelebihannya. Nampak macam biasa-biasa je tapi memang hebat penangannya. Saya biasa dah dengar orang cerita pasal teh rerama yang katanya bagus untuk kesihatan secara natural. Ia bukan khas untuk orang tua-tua je taw...orang muda-mudapun boleh minum...Bak kata orang mencegah lebih baik daripada merawat...Betul tak korang???

So,apa kata kita try sepeket tengok betul ke TEH RERAMA ORIGINAL WARISAN ni hebat...Atau boleh belikan untuk mak ayah kat kampung nun...Or whateverla kan...siapapun boleh minum...Harga??? Tak mahal mana pun korang...harga mampu milik sesangat hehehe...
.

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: