BRAND ZM BEAUTY,

VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Tuesday, September 26, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Yuhuuuu...hai darling2 semua...Macam tersenyap tanpa sengaja kat sini sebab busy pergi siapkan tempahan. Ni saya lari jap sebab nak update pasal VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT nih. Produk ni produk homemade 100% organik so korang tak perlu risau nak guna...Ia adalah alternatif untuk menyembuhkan selsema dan batuk cara traditional

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Korang perasan tak orang tua-tua kalau anak selsema dan batuk diorang pergi dapur ambil bawang putih then diorang titik(ketuk/hancurkan/tumbuk) pastu letak dalam minyak kelapa pastu sapu kat dada dan tapak kaki anak mereka. Haaaa itu zaman dulu punya cerita,zaman sekarang ni bila anak-anak batuk selsema ibu bapa tak pergi dapur cari bawang putih dah...yang diorang cari adalah kunci kereta sebab nak bawa anak pergi klinik hehehe

Sebenarnya ramai yang share petua tentang manfaat bawang putih untuk merawat selsema dan batuk ni,korang boleh google. Garlic balm ini ni dimodenkan untuk memudahkan ibu bapa...takde la susah payah nak ketuk-ketuk bawang putih lagi dah lepas ni...Buka penutup then apply...tiada risiko tertumpah @ meleleh kan...

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Bak kata pepatah "tak lapuk dek hujan,tak lekang dek panas" petua ini masih releven untuk digunakan sebab saya sendiri telah gunakan kepada anak saya sebab anak saya alah kepada ubatan moden. Alhamdulillah ia berhasil dan serasi dengan mereka

Fungsi Garlic Balm :
~ Merawat selsema
~ Merawat batuk
~ Merawat kahak
~ Merawat asma
~ Membuang angin
~ Merawat gatal-gatal ringan
~ Menghangatkan badan 
~ Merawat kembung perut

Cara guna :
Sapu balm dibahagian tapak kaki,dada,belakang,tulang rusuk,bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki)...Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak korang dah tidur,takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata huhuhu

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Disclaimer :
Garlic balm ini adalah 100% homemade,tiada bahan terlarang @ bahan kimia yang terkandung dalam balm ini. Tiada sebarang penggunaan essential oil didalam balm ini. Ia adalah 100% menggunakan bawang putih asli dan minyak zaitun. Ini adalah alternatif perawatan secara traditional,jika sakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor

Kepada yang berminat untuk menjadi agent,adalah sangat dialu-alukan sebelum kuota penuh...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: