BRAND JAMU NENEK BALQIS,

VIRAL JAMU NENEK BALQIS

Monday, September 04, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum....
Hi sayang-sayang semua...beberapa hari saya tak muncul update blog ni sebab tak berapa sihat...Adehh...akhirnya saya kecundang juga...Harini saya nak update barang yang masuk ya...korang rajin-rajinlah geledah blog ni...Kali ni saya nak cerita pasal JAMU NENEK BALQIS yang ramai orang tanya...Apa yang bestnya jamu ni?? 

VIRAL JAMU NENEK BALQIS

JAMU NENEK BALQIS ni datang dalam 3 botol berasingan taw...korang boleh pilih nak beli 1 set atau 1botol...terpulang kat korang lah nak gaya mana ...

Korang baca manfaat jamu ni kat gambar yang saya tepek kat sini tau...

VIRAL JAMU NENEK BALQIS

VIRAL JAMU NENEK BALQIS

VIRAL JAMU NENEK BALQIS

Keistimewaan Jamu Nenek:
🌸 Tiada pantang
🌸 Boleh diambil semasa haid
🌸 Boleh diambil bersama supplement lain
🌸 Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
🌸 Tidak panas
🌸 Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
🌸 Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
🌸 Tiada sumber haiwan.
🌸 Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
🌸 Telah di masak sebelum di capsulkan.

Selawat 3x bismilah 3x niat dan amalkan.
InsyaAllah kita berikhtiar & kemujaraban semuanya dengan izin Allah

Dah baca kan..best tak??? Ni yang ramai mencari sebab kebestkannya huhuhu...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: