PRODUK SKINCARE

DOLLY V SHAPE MASK

Friday, October 06, 2017 zuraini muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Zaman sekarang ni ramai wanita yang berlumba-lumba nak nampak cantik...bukanlah zaman dulu-dulu orang tak nak kelihatan cantik tetapi sekarang ni pelbagai produk yang boleh bantu mempercantikkan penampilan diri seseorang...Betul tak korang???Harini saya nak story sikit pasal produk DOLLY V SHAPE MASK yang katanya boleh meruncingkan dagu...ye ke idokkk??hehehe

DOLLY V SHAPE MASK

Ramai yang mengalami masalah pipi nampak tembbam padahal badan takde lah gemoks sangat pon...Kadang tu ada yang diet bagai nak rak...then lepas dah dapat berat badan yang ideal tiba tang pipi nampak tembam...Tipu la kalau ada yang cakap taknak dagu nampak V shape...Kebanyakan wanita semua mendambakan dagu V shape sebab lagi kelihatan cantik bila nak selpie akn kan kannnn...hahaha...Cer tengok Cik Bellaz tu cantik gilos dagu V shape nya walaupun baru melalui fasa dagu U shape sejak lahirkan anak ke-2...

DOLLY V SHAPE MASK

Sebelum cerita lebih-lebih pasal DOLLY V-SHAPE ni baik kita baca dulu kebaikan produk ni dalam membantu mempercantikkan keterampilan korang nanti...Membaca jambatan ilmu taw...rugi tak baca...hehehe

~ Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari (terbukti secara klinikal)
~ Menghasilkan dagu yang runcing
~ Melembutkan kulit
~ Menghalus dan menegangkan kulit
~Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
~Tiada kesan sampingan
~ Mempunyai kelulusan KKM

ISI KANDUNGAN :
1 PACK = 5PCS

Kepada sesiapa yang dah bosan dan menyampah dengan masalah double chin korang boleh la try DOLLY V SHAPE MASK. Dengan menggunakan mask sahaja korang dah tak payah nak pergi rawatan mahal-mahal semata-mata nak buang double chin korang tuh...In Sya Allah korang boleh tukar U shape ke V shape dengan DOLLY V SHAPE MASK kerana ia telah di uji sebelum dipasarkan...Tapi ingat,mask ni guna sekali je taw...lepas guna buang...seminggu korang boleh pakai 1 - 2 pcs ikut bajet korang...kalau nak dapat hasil yang cepat korang boleh amalkan guna seminggu 2 kali secara konsisten dan nantikan keajaiban DOLLY V SHAPE MASK membantu meruncingkan dagu korang...Moh grab sekotak dua....
bye2 double chin😉😉...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: