BRAND ZM BEAUTY

INAI MERAH EXPRESS

Wednesday, October 18, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Harini saya nak kabo ke korang nih pasal inai kuku trend sekarang yang dalam botol tu...pastu hujungnya ada berus...Korang mesti tau kan inai mana satu yang saya maksudkan...Jom kita tengok gambar comel INAI MERAH EXPRESS 

INAI MERAH EXPRESS

Haaaa....ni lah dia inai merah express yang saya nak tunjuk tu...Comel kan...Warna inai nih sama macam kuku yang dalam gambar tu...Korang jangan terpedaya dengan warna sticker yang warna warni tu taw sebab warna sticker tu tiada kaitan dengan warna inai...sticker itu sekadar untuk bagi effect comel gitewww hahahaha...

INAI MERAH EXPRESS

Inai ni ada juga jual kat shopee taw...kalau korang taknak beli direct dengan saya korang boleh beli kat shopee...harga memang sangat-sangat mampu milik...budak sekolahpun mampu nak beli uolllllssss...satu botol boleh pakai berjemaah,boleh pakai banyak kali dan warna memang meletopssss...Kalau ada sesiapa yang nak borong pun kita ada open untuk borong juga...boleh terus wasap saya untuk harga borong...


INAI MERAH EXPRESS

Macam cantik jek...macam comel jekkkk...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: