BRAND MACKINZ,

SLEEPING MASK BY MACKINZ

Wednesday, October 18, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hiiii korang...lama aiii tak bersiaran hehehe....busy nau sekarang ni....jom korang layan saya nak review pasal SLEEPING MASK BY MACKINZ yang warna hijau-hijau tuh....Sekarang heboh betul pasal sleeping mask nih...ramai yang tanya kat saya dah masuk ke blom...haaaa...ni dia saya nak habaq yang sleeping mask hijau nih dahpun sampai ke tangan kami...uolllssss dah boleh order dah...tapi makesure sebelum order tanya stok dulu...takut kang habis plak stok frust menonggeng korang hihihihi...

SLEEPING MASK BY MACKINZ

SLEEPING MASK BY MACKINZ

Jom kita tengok apa bahan-bahan yang terkandung dalam SLEEPING MASK BY MACKINZ ni :
 ~Dead sea Mud 
~ Multi mineral
~ Sea cucumber extract
~ Multi vitamin 
~ Oil 
~ Hyarulonic acid
~ Honey

Wowwww....tengok pada bahannyapun serius best sleeping mask nih huhuhu...Kenapa panggil sleeping mask? Mula-mula saya pun pelik gak kenapa ia dipanggil sleeping mask...rupa-rupanya mask ni gua masa tidur malam....bangun pagi barulah cuci...Korang kalau yang ada anak kecil tu hati-hati ya kalau nak guna...takut anak terkejut pula bangun malam tengok mak nya muka gitu hehehe...Pastu kat cik abang pon mention kat dia awal-awal nak pakai sleeping mask hehe...

FUNGSI UTAMA : 
🍃 melembabkan kulit wajah 
🍃 menbuang sel kulit mati 
🍃 membantu mengawal minyak pada kulit
🍃 mencerahkan kulit wajah 
🍃 mengurangkan garis halus pada wajah
🍃 Anti penuaan

Apa yang penting SLEEPING MASK BY MACKINZ ni dah pun mendapat kelulusan KKM...Trend orang sekarang kalau nak beli produk mesti nak produk yang ada KKM kan...bukan apa,banyak sangat kes produk tiruan sekarang ni...so mereka lebih berhati-hati...
SAH LULUS KKM ✔️
NOT170903338K

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: