PRODUK KURUS/DETOX

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Saturday, November 18, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hi uollllsssss...hehehe...lamanya saya tak munculkan diri kat sini...busy la aiii,almaklumlah kan...saya ni supermom ...semua benda nak kena buat,sebab tu kadang-kadang tak sempat nak beraksi kat blog ni...Harini genap sebulan saya tak menulis taw...huhuhu...lamanya ek,tapi thank's sangat kat korang...walaupun saya tak update tapi korang tetap sudi jenguk-jenguk sini dan ada juga yang sudi tekan button whatsapp untuk ber"live chat" dengan saya...Okehhh...taknak buang masa lagi sebab banyak benda sedang "Q" nak dikerjakan...saya nak update pasal LEMONEX ADVANCED ORIGINAL 

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Korang mesti ingat lagikan tentang LEMONEX yang si Enot minum tu...then dia dah kurus...lepas tu keluar pula HERMONEX ...korang jangan pening pulak dengan nama produk nih...dia macam lebih kurang je NEX-NEX nya...tapi fungsi 2 produk ni berbeza...Hermonex ni lebih kepada produk perawatan dalaman wanita untuk tampil hebat dan sempurna di mata sang suami...dan Lemonex ni produk untuk kurus dengan cara detox semulajadi gitewwww....Kalau korang macam blur-blur lagi korang boleh baca sendiri tentang produk ni ya...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

So,LEMONEX ADVANCED ORIGINAL  yang saya nak cerita sekarang ni pun adik beradik NEX-NEX jugak...tapi dengarnya yang kali ni lebih advance( hahaha...tengok nama pon tahu advanced)...lebih power...lebih berkesan...dan testimoni lebih awesome...nak tahu cerita lebih lanjut jom tengok(baca) apa yang saya tengah nak kupas nih...hehehe...

Kalau korang nak tahu Lemonex advanced ni dinamakan advanced pasai kemampuannya untuk menurunkan berat badan lebih 7 kali ganda lebih cepat daripada lemonex biasa...Then ada tambahan fungsi yang dibuat iaitu ia dapat mencerahkan kulit satu badan dengan tambahan buah blackbaries dan rasanya lebih enak daripada versi yang lama...gitewww...cer korang bayangkan...yang lama punya sedap dan yang baru lebih sedap...so,maknanya korang tak payah ber"pahit-pahit" untuk menurunkan berat badan...nak turunkan berat badan dengan hati yang berbunga-bunga gitewww...hahaha...mula dah merapu bahasa bunga-bunga nihhhh...sabo-sabo...ada lagi ni nak cerita...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Dulu lemonex dah testing keberkesanan produk diorang kat enot...korang tahu berapa kg enot lost lepas ambil 3 botol lemonex??? Haaaa...ni mak ngah nak habaq...29kg beb...banyak tu enot lost...padanlah dia kurus...dah ada cutting...dah boleh melawa pakai baju santek-santek macam geng-geng yang lain...jeles mak ngah dikkk...huhuhuhu...

Itu hasil lemonex biasa tu taw...yang lemonex advanced ni 7 kali ganda lebih efektif...cer bayangkan kalau enot continue dengan lemonex advance mau kurus kedengking jadinya huhuhu...tapi kita bagi testing kat siti chubby pula kali nih...Dan korang tau kan...dah viral dah sekarang ni yang siti chubby selim melim dek penangan Lemonex Advanced...Laaaaa...tak tau mana satu siti chubby? Alaaaa korang search jela kat google tuha...nanti keluarlah wajah siti chubby tuh...saya ni agak minat sangat kalau dia berlakon sebab suka tengah muka selamba dia berlakon ditambah dengan mulut becok yang nampak natural tuh huhuhuhu...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Cara nak ambil Lemonex Advanced ni pun sangat mudah....tak payah nak tulis jadual bagai...yang penting langkah pertama yang wajib korang buat dulu sebelum korang move to the next step...Apa dia step pertama???? Step pertama korang perlu beli laaaa dulu...kang bagitahu step seterusnya tapi tak beli berbuih-buih mulut saya nak guide pun tak guna sebab tak boleh nak praktikkan...betoiii tak??? hahahaha....so,kesimpulannya korang baca artikel ni banyak kali sambil cuci-cuci mata tengok gambar tuh...then bila dah hadam dan yakin korang nak try...korang boleh picit je icon whatsapp yang besau kat bawah nun...then kita boleh chatting2 kat sana hokeyyyy...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Rasanya itu je kot update saya berkaitan LEMONEX ADVANCED ORIGINAL ni...kalau ada yang tercicir saya akan tambah kemudian dan kalau korang kurang faham korang boleh tanya saya...jangan takut-takut saya tak garang...Then...jumpa lagi next entri...babaiiii

BUAT JENAMA SENDIRI

STOKIS GARLIC BALM

-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: