LightBlog

MAGIC SLIM WHITE KESAN SEAWAL 7 HARI

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hi korang semua...lama betul saya tak update blog ni sebab masalah kekangan masa yang tak dapat dielakkan...lately saya busy dengan hal lain yang lebih memerlukan saya secara total hukhuk...sabar ya semua,saya masih disini,tengok pada pageview pon dah nampak yang kedai kosmetik online semakin menurun pengunjungnya huhuhu...tapi iolllsss nak bagitahu uolllsss yang iolllssss masih disini seperti dulu taw...harini nak review sikit pasal MAGIC SLIM WHITE KESAN SEAWAL 7 HARI yang sedang mengganas di pasaran...pasaipa mengganas??? jom kita baca ...

MAGIC SLIM WHITE KESAN SEAWAL 7 HARI

MAGIC SLIM WHITE KESAN SEAWAL 7 HARI

Kebaikan Magic Slim White:-
👉 Mencerah dan memutih kulit wajah dan tubuh badan.
👉 Membakar lemak berlebihan di wajah dan badan.
👉 Mencegah jerawat dan jeragat.
👉 Menghilangkan parut.
👉 Membaiki tona kulit tidak sekata.
👉 Menenambahkan seri di wajah.

9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Magic Slim White
✅ Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
✅ Meningkatkan metabolism tubuh badan.
✅ Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar.
✅ Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda.
✅ Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI.
✅ Dibuat 100% dari herba yang terpilih.
✅ Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan.
✅ Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu.
✅ Boleh diambil Lelaki & Perempuan.

Cara penggunaan:-
🎀 60 biji tablet
🎀 Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji petang
🎀 Rasa Rasberry yg sedap

Best ke best??? Macam best je kan kan kannnn...harga pon macam mampu milik...papepon kena try baru boleh tahu berkesan ke idok...jangan tanya saya berkesan ke tak sebab lain badan lain penerimaannya...yang penting korang kena cuba...tak salah kan cuba...nak raya dah nih...jom la cun melecun di pagi raya hehehe...



BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...lama sungguh saya tak tulis blog ni...bila masuk tadi jelas kelihatan sawang-sawangan huhuhu...hi korang...selamat tahun baru 2018...lama kita tak bersua mata kat sini...saya busy uollllssss...banyak sangat yang perlu didahulukan...so,harini saya curi masa sikit untuk tepek satu produk baru PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING...tu dia...pembuka bicara saya tahun ni dengan produk hot & spicy untuk yang berazam untuk selim melim

PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING


Korang...saya dah ada jual dah PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING ni tau...tapi korang yang nak beli tu toksah la fikir yang saya jual harga lain daripada yang orang lain jual ye....sebab saya jual harga HQ...so,sebulum korang klik icon wasap untuk beli korang jangan fikir yang korang dapat murah daripada harga seller lain...sebab harga semuanya sama,sebab HQ control harga...cuma yang bezakan hanya servis je hokeyy...kalau agak-agak nak servis tip top bolehlah tekan icon wasap yang kat bawah sana nanti ye...hehehe

Jom kita layan dulu apa yang bestnya pasal PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING yang orang dok cari-cari sekarang ni...kalau korang nak tahu produk kurus hat ni yang paling laris sekarang...yela kan...produk baru memang la hot...tapi seriously dari dulu produk pure slim memang menjadi....

Kelebihan PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING  : 
~ Membakar lemak extreme 
~ Mengawal selera makan 
~ Meningkatkan metabolisme 
~ Had penyerapan lemak 
~ Whitening
~ Detox & rawatan 
~ Firm & Glowing Kulit 
~ Balancing hormon 
~ Memberi tenaga & mood 
~ Melegakan masalah pencernaan & gas berlebihan

Dengar-dengar cerita PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING ni lagi power rangers daripada hat yang lama...eh eh...takkan lah produk advanced kurang power dari produk sebelumnya kan huhuhuhu...mestilah lagi meletop hasilnya...cer korang bayangkan hat versi lama pun meletop...yang versi STRONG VERSION ni acano?? Meletop-letop la gamaknya...kikikiki...

Kandungan PS7D Strong Version : 
~ Teh hijau ekstrak leef 
~ Ekstrak Cactus 
~ Ekstak biji cassia 
~ Garcinia Cambogia 
~ Ekstrak Pearl 
~ Ekstrak daun lotus 
~ Ekstrak lemon tulen 30:1

PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING


makan jangan sebarang makan beb...ramai yang cuba makan produk-produk kurus tapi tak kurus p meroyan kat pesbuk cakap produk nipu...tak berkesan...makan duit orang bagai...tapi tak sedar cara makan salah...orang ajar taknak ikut...taknak ikut peraturan...main bedal je...huhuhuhu...moh la kite baca macamana agaknya tertib makan PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING ni...susah ke idok??? Hakak ni kalau bab jadual ketat-ketat ni memang hakak tak suka sangat...hakak suka "freedom"..."boleh je kak kok nak freedom...nanti laki carik lain sebab body freedom hakak tu jangan sibuk nak nagis tepi peti ais...time tu peti ais pujuk bertambah-tambah freedom hakak nanti" hahaha...(yang tak faham tu abaikan jela eh...hehehe)

Cara Penggunaan : 
Ambil 1 biji setiap hari pada waktu pagi 15-30 minit sebelum @ selepas sarapan pagi

*Minum banyak air setiap hari
1 botol mengandungi 30 biji x 350g

Ingat tu...air minum banyak-banyak...tu salah satu sebab juga nak bagi proses kurus tu lagi cepat...kalau tak minum air berkumpul jela PURE SLIM 7D STRONG VERSION NEW PACKAGING tu dalam perut...penyudahnya korang pelik-pelik pehal aku tak kurus-kurus ni...beli mahal-mahal tapi tak menjadi...sape-sape yang beli tu ikut peraturan yang dah di ajar tu...In Sya Allah kalau niat kita baik...ada kesungguhan...ada tekad mesti boleh jadi...niat tu penting hokeyy...Ok lah korang...nak p jemput anak sekolah ni...korang roger-roger la ye...daaaa

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)