TENTANG SAYA


Assalammualaikum dan Salam sejahtera ...kepada sesiapa sahaja yang masuk ke blog saya. Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE.

Saya adalah seorang surirumah tangga sepenuh masa yang mengisi masa lapang menjual secara online. Blog ini saya tubuhkan bertujuan untuk membuat review dan menyampaikan info-info terbaru mengenai produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri. Kalau nak cari produk korang tengok kat bahagian label @ boleh search je. Semoga apa yang saya paparkan di blog saya memberi manfaat kepada semua. KEPADA YANG BERMINAT BERURUSAN DENGAN SAYA BOLEH TERUS WHATSAPP SAYA. In Sya Allah saya akan memberikan servis terbaik untuk korang...


"Terima kasih atas kunjungan anda"

*****
CARA ORDER :

Berurusan dengan saya cukup simple. Sekiranya anda berminat untuk membeli barang yang terdapat pada blog saya, anda boleh terus direct wasap saya dan beritahu barang apa yang korang nak beli ...jangan lupa bagitahu nak pos ke mana sebab ni la yang selalu buyer terlupa...mintak total tapi tak bagi alamat...huhuhuhu...macamne la saya nak tahu korang duduk kat mana dik oiiii...Pas korang bagitahu barang apa yang korang nak beserta kemana nak pos,saya akan terus beritahu harga dan postage untuk order korang. Selepas bank-in jumlah order sila hantar gambar resit ke wasap saya berserta detail untuk saya pos.

cth detail order:-


Rokiah binti Abu suffian

No 43 jalan semarak 47/1b
Taman Mewangi
72000 Kuala pilah
Negeri Sembilan
012 - 3456789

4/9/16

order :
Dnars skincare rm50
Kopi dara rm40
Jamu bidan kampung rm40
Postage rm10


Total : RM140



*** Contoh detail lengkap untuk satu order. Tujuan detail lengkap ini dibuat bagi mengelakkan sebarang masalah ketika proses penghantaran sekaligus mempercepatkan proses jual beli.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


KOS PENGHANTARAN :

KOS PENGHANTARAN MELALUI POS LAJU 

SEMENANJUNG MALAYSIA :

500gm DAN KEBAWAH RM8
1kg DAN KEBAWAH RM11
2kg DAN KEBAWAH RM15

SABAH & SARAWAK :
500gm DAN KEBAWAH RM12
1kg DAN KEBAWAH RM17
2kg DAN KEBAWAH RM27

* BERAT MELEBIHI 2KG SILA TANYA ADMIN,TQ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WAKTU OPERASI :
Isnin - Jumaat

(8am - 8pm)



TUTUP ORDER :

(12 Tengahari)



*payment sebelum 12 tengahari 

akan di pos hari yang sama



" Terima kasih daun keladi,

Kalau nak beli datang lagi"



~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: