15 December 2016

PERFECT GLOW FOUNDATION

PERFECT GLOW FOUNDATION
πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ

Masih tercari-cari foundation yang sesuai untuk kulit anda? Jom kita pakat-pakat cuba perfect glow foundation yang dihasilkan secara homemade. Foundation ni tak perlu dipakai tebal-tebal. Calit sikit-sikit je dah cantik dan tahan lama. Bila berpeluh pun tidak bagi kesan berbelak-belak atau luntur. Satu bekas foundation ni boleh tahan lama walaupun kecil. Senang dibawa kemana-mana. Selain dijadikan foundation ia juga boleh dijadikan sebagai krim siang



Fungsi /Kebaikan :
πŸ’ŸSPF 50
πŸ’ŸTahan lama sehingga 18jam
πŸ’ŸMenjadikan kulit muka glowing
πŸ’ŸRingan seperti tiada letak mekap
πŸ’ŸSemakin lama semakin glowing
πŸ’ŸSerap peluh
πŸ’ŸKalis air
πŸ’ŸSesuai untuk semua jenis kulit
πŸ’ŸJimat !!! 1 bekas tahan sehingga 2 bulan
πŸ’ŸSemestinya PALING MURAH DI PASARAN!!!!!!!!!

Cara guna :
πŸ’ŸCalit sedikit demi sedikit dibahagian muka dan ratakan mnggnakan jari atau berus

Bahan - bahan : 
πŸ’ŸSpf 50
πŸ’ŸVitamin E
πŸ’ŸBahan-bahan foundation(homemade)

Berat :
πŸ’Ÿ5gram

Disclaimer :
πŸ’ŸFoundation ini sesuai untuk semua jenis tona kulit

Petua :
πŸ’ŸJika nak lebih sempurna glowing dan tahan lama boleh pakai bersama-sama aloevera face mist

Harga :
πŸ’Ÿ RM27sm rm31ss (sudah termasuk pos)
-
-
-
Berminat nak beli sila whatsapp saya di 01132484182...Tq2

No comments:

Post a comment